ale niestety czasem tak bywa....
zima niebawem i u mnie też potrafią lepić bałwana.... ze mnie....
najważniejsze to nie dać się.... za wszelką cenę....
bardzo ładnie wyszło

Pozdrawiam

Qń Który Pisze pisze:Anastazjo, dziękuję, że znalazłaś odrobinkę czasu dla Qnia![]()
Powiadasz "bomba"? A może Qń, to taki mały Talibanek... z bombkami na qłunicy?![]()
Garga... można lepić i czekać. Podobnie, jak Szymborska lepiła lepieje i czekała na Nobla, który należał się Herbertowi![]()
Lepisz całe życie swojego bałwana a w myślach powtarzasz... qrwa... boże spraw, żeby wyszło słońce... pora już lepić innego![]()
Ale to oczywiście nie było pod adresem... Panta... rhei
![]()
Nasza Szkapko... Qń dyszlowy zawsze stara się, jak może
Qń Który Pisze pisze:Nasza Szkapko, Tropem, to można ale z Kolbergiem po kraju![]()
Idąc moim tropem można książkę pisaćStarczy Ci sił, Szkapko?
![]()
Muskam Cię miękkimi wąsikami na chcrapkach
Dodano -- 02 lis 2014, 21:51 --
i Tu i Tam... dziękuję za odwiedziny i cieszę się bardzo, że metafora przypadła Ci i Tu i Tam
Oj moj Qń- iu kochany ja tutaj do dla Ciebie pisze komentarze do wiersza i mi je ktos kasuje. Jak to tak mozna milosci qńskiej skrzydla podcinac! To wszystko z zazdrosci. Gdyby nie te nasz komentarze do by tu byla umieralnia. Za cytuje tutaj "kiedy uda mi się tak trzy razy" ten wers najbardziej mi przypada do mojego szkapiego gustu. A piekniejsze to sa " uda" i do tego cale trzy razy. Na trzy razy sil mi wystarczy ...o czwartym mozemy pogadac.Qń Który Pisze pisze:Nasza Szkapko, Tropem, to można ale z Kolbergiem po kraju![]()
Idąc moim tropem można książkę pisaćStarczy Ci sił, Szkapko?
![]()
Muskam Cię miękkimi wąsikami na chcrapkach
Dodano -- 02 lis 2014, 21:51 --
i Tu i Tam... dziękuję za odwiedziny i cieszę się bardzo, że metafora przypadła Ci i Tu i Tam