pewność
- eka
- Moderator
Re: pewność
Są jeszcze na tym łez padole prawdziwi mężczyźni 

-
a mężczyzna musi być na tyle silny i świadomy, aby dał się prowadzićAS... pisze:jest jeszcze jedno drobne ale, Podróżniczko:
kobieta powinna mieć na tyle odwagi
żeby go prowadzić

tylko że mężczyźni- przewodnicy mają zazwyczaj przy boku kobiety, które są wprawdzie ich motorem, same jednak pozostają w ich cieniu. Chciałabyś tak naprawdęeka pisze:Miło, że zajrzałaś i wyłowiłaś rzecz interesującąBrawo AS...!
Szczerze?
Interesują mnie mężczyźni-przewodnicy.

pewnie że są, jest ich nawet dużo. Rzecz jednak w tym, że oni są na tyle mądrzy, iż pielęgnują swoje stare związkieka pisze:Są jeszcze na tym łez padole prawdziwi mężczyźni

-
mimo nie najgorzej funkcjonującej wyobraźni
nie jestem sobie w stanie wyobrazić Eki
w roli kury domowej

nie jestem sobie w stanie wyobrazić Eki
w roli kury domowej

- eka
- Moderator
Ach, Droga oponentko, chyba takowych nie poznałaś.Podróżniczka pisze:a mężczyzna musi być na tyle silny i świadomy, aby dał się prowadzićAS... pisze:jest jeszcze jedno drobne ale, Podróżniczko:
żeby go prowadzić
![]()
tylko że mężczyźni- przewodnicy mają zazwyczaj przy boku kobiety, które są wprawdzie ich motorem, same jednak pozostają w ich cieniu. Chciałabyś tak naprawdęeka pisze:Miło, że zajrzałaś i wyłowiłaś rzecz interesującąBrawo AS...!
Szczerze?
Interesują mnie mężczyźni-przewodnicy.![]()
pewnie że są, jest ich nawet dużo. Rzecz jednak w tym, że oni są na tyle mądrzy, iż pielęgnują swoje stare związkieka pisze:Są jeszcze na tym łez padole prawdziwi mężczyźni, co jednak znaczyć nie musi, że więcej się takich nie spotyka

Nie ma ich dużo, zdecydowana większość zdaje się na codzienność kur domowych, organizujących im życie. Konformizm, czyli święty spokój w stadłach triumfuje, więc z "prowadzonymi" jest po prostu nudno.

As...

-
eka pisze:Ach, Droga oponentko, chyba takowych nie poznałaś.Podróżniczka pisze:a mężczyzna musi być na tyle silny i świadomy, aby dał się prowadzićAS... pisze:jest jeszcze jedno drobne ale, Podróżniczko:
żeby go prowadzić
![]()
Szczerze?
Interesują mnie mężczyźni-przewodnicy.![]()
pewnie że są, jest ich nawet dużo. Rzecz jednak w tym, że oni są na tyle mądrzy, iż pielęgnują swoje stare związkieka pisze:Są jeszcze na tym łez padole prawdziwi mężczyźni, co jednak znaczyć nie musi, że więcej się takich nie spotyka
![]()
Nie ma ich dużo, zdecydowana większość zdaje się na codzienność kur domowych, organizujących im życie. Konformizm, czyli święty spokój w stadłach triumfuje, więc z "prowadzonymi" jest po prostu nudno.
![]()
As...
Ojjj, chyba wpakowałam się niepotrzebnie między dwa krzesła, wychylając się za mocno z okna . Powołując się na komentarz As...a byłam przekonana, że on odkrył pewną uniwersalną prawdę, ale widać nie, bo z tego wyszła niepotrzebna dyskusja

Eka, dla jasności-ja też wolę mężczyzn-przywódców, ale to jest (dla mnie) nieco inny temat

- eka
- Moderator
Wiersze też piszemy, aby dzielić się sobą, Podróżniczko
Zatem nic się nie stało, miło było we troje porozmawiać o statusie przewodników, wiesz, różnica zdań gwarantuje ciekawą, żywą dyskusję.
Dziękuję Ci za nią.
Miłego tygodnia.

Zatem nic się nie stało, miło było we troje porozmawiać o statusie przewodników, wiesz, różnica zdań gwarantuje ciekawą, żywą dyskusję.
Dziękuję Ci za nią.

Miłego tygodnia.