Technicznie bez zarzutu, dodałabym tylko tu przecinek:
po "tylko"Alek Osiński pisze:Nie wiadomo tylko czy będzie umiała wytrzymać szalone
Pozdrawiam
Patka
po "tylko"Alek Osiński pisze:Nie wiadomo tylko czy będzie umiała wytrzymać szalone
Może masz rację Ewo, ale nie wiem czy to nie narzucałoby za bardzo sposobu odbioru, każdy widzi przecież przez własny filtr. A co do tego odradzania, to racja. Gdzieś ostatnio czytałem wypowiedź jakiegoś naukowca (nazwisko mi wypadło) który powiedział, że istoty, które będą oglądać kiedyś śmierć naszego słońca będą się różnić od nas tak, jak my od bakterii...eka pisze:Ważąc się z ziemią (napisałabym wielką literą, bo bardziej widzę tu planetę, wspólny dom pokoleń, a nie glebę,
będę się spierał.Patka pisze:Żadna proza. Wiersz jak inne, najwyżej bardziej sprozaizowany - nie jest to żaden błąd.
Więcej niż miliard lat ewolucji...Alek Osiński pisze:A co do tego odradzania, to racja. Gdzieś ostatnio czytałem wypowiedź jakiegoś naukowca (nazwisko mi wypadło) który powiedział, że istoty, które będą oglądać kiedyś śmierć naszego słońca będą się różnić od nas tak, jak my od bakterii...![]()