rodzice znaleźli ciebie w kalendarzu
wczoraj aż do Pragi
pojechali się naradzać
szczęki laptopa czekają na śnieg
przechwyciły mnie ostatnie liście
pilot nie zakończył kolejnej wojny
w czytanej książce
na wiosnę zaczynają zamarzać serca
Łucja
- eka
- Moderator
Re: Łucja
Za zwrócenie uwagi na błędy w zapisie , nie oczekuję podziękowania.witka pisze:rodzice znależli ciebie w kaledarzu
: )
Podejrzewam, że nie tylko ja mam problem z powiązaniem metafor w całość. Hermetyczny przekaz, który rozkodować może wiedza Autora. Być może kluczem jest książka.
Banalny tekst, więc nie jest problemem odgadnąć o czym to jest. Tyle o tym ostatnio wszyscy mówią na tej planecie, że już się chce nie powiem co
Nie chciałem urazić. Wyraziłem swoją opinię. Jeśli zabolało, a chyba tak, to przepraszam we wszystkich 504.562 językach jakie poznałem.

Nie chciałem urazić. Wyraziłem swoją opinię. Jeśli zabolało, a chyba tak, to przepraszam we wszystkich 504.562 językach jakie poznałem.
- skaranie boskie
- Administrator
Fender pisze:Nie jest to wysokich lotów. Przeciętniak, ale z tych brzydszych. Pozdrawiam.
Cóż, panowie! Wpadka! Wypadacie obaj.Stanlejs pisze:Nie chciałem urazić. Wyraziłem swoją opinię. Jeśli zabolało, a chyba tak, to przepraszam
A waszemu Nadrzędnemu proponuję zaprzestanie podobnych numerów, jeśli nie chce podzielić waszego losu. On wie i ja wiem, ale daję mu ostatnią szansę.
Kloszard to nie zawód...
To pasja, styl życia, realizacja marzeń z dzieciństwa.