Odpatrzenia.
- tetu
Odpatrzenia.
Więc gwoli wyjaśnienia.
Wcześniej myślałam o tym jak bardzo jesteś wrażliwy i jak bardzo kochasz te dzieciaki, ale dziś uświadomiłam sobie że w Tobie jest coś więcej niż wrażliwość i miłość do nich. Przemyślenia zostawię dla siebie. Zawsze mówią żeby nie utożsamiać autora z peelem, sami wiemy na ile to prawda, na ile ściema. Twoje teksty zawsze były prawdziwe i autentyczne, a ja dokładnie utożsamiałam je z kim trzeba.
Już cykl Nieobecność dawał do myślenia i te datowane na 17 tego wiersze. Wygrzebałam z nich tyle, że więcej nie trzeba.
Nie żegnam się, wręcz przeciwnie. Cieszę się że to początek i będę mogła się delektować.
I niech Ci się te życzenia spełnią, a spełnią się, sam zobaczysz. Dobrej nocy.
Wcześniej myślałam o tym jak bardzo jesteś wrażliwy i jak bardzo kochasz te dzieciaki, ale dziś uświadomiłam sobie że w Tobie jest coś więcej niż wrażliwość i miłość do nich. Przemyślenia zostawię dla siebie. Zawsze mówią żeby nie utożsamiać autora z peelem, sami wiemy na ile to prawda, na ile ściema. Twoje teksty zawsze były prawdziwe i autentyczne, a ja dokładnie utożsamiałam je z kim trzeba.
Już cykl Nieobecność dawał do myślenia i te datowane na 17 tego wiersze. Wygrzebałam z nich tyle, że więcej nie trzeba.
Nie żegnam się, wręcz przeciwnie. Cieszę się że to początek i będę mogła się delektować.
I niech Ci się te życzenia spełnią, a spełnią się, sam zobaczysz. Dobrej nocy.
Odpatrzenia.
Heh. Coś więcej, ciekawe.
Nieobecność, aż sam sobie wrócę.
Teraz też jej nie ma, tej id cyklu - ale przestali boleć. Dzięki wielkie. Di następnego
Nieobecność, aż sam sobie wrócę.
Teraz też jej nie ma, tej id cyklu - ale przestali boleć. Dzięki wielkie. Di następnego
Jagoda Mornacka.
- Nula.Mychaan
Zastanawiałam się skąd znam ten styl i gdzie Cię czytałam, teraz już wiem że miałam rację, że znam ten styl
Czemu zmieniłeś nick, to przecież jak podpis, a nigdy nie musiałeś się wstydzić własnej twórczości.

Czemu zmieniłeś nick, to przecież jak podpis, a nigdy nie musiałeś się wstydzić własnej twórczości.
Może i jestem trudną osobą,
ale dobrze mi z tym,
a to co łatwe jest bez smaku, wyrazu i znaczenia
ale dobrze mi z tym,
Odpatrzenia.
A skąd mnie znałas, bo ja nie kojarzę?
A nick zmieniłem, żeby dać pole do popisu Jagodzie - to głównie Jej konto, takie żeby nie musiała się ciągle ze mną gnieździc
Poza tym przyszliśmy tu za kimś:
Powiedzenie - karma cie dopadnie, nie jest tu bez powiązania
Przyszedłem się znecac, ale zapomniałem, że nie bywam przy innych wierszach
Ale to z braku czasu, nie uznania dla twórczości innych, przysięgam! :p
A nick zmieniłem, żeby dać pole do popisu Jagodzie - to głównie Jej konto, takie żeby nie musiała się ciągle ze mną gnieździc

Poza tym przyszliśmy tu za kimś:
Powiedzenie - karma cie dopadnie, nie jest tu bez powiązania

Przyszedłem się znecac, ale zapomniałem, że nie bywam przy innych wierszach

Ale to z braku czasu, nie uznania dla twórczości innych, przysięgam! :p
Jagoda Mornacka.
- Nula.Mychaan
Spoko, większość zmieniła nicki
Znam Cię z HuH, ale bardzo mało tam wystawiałam, tylko nick mam wciąż i wszędzie ten sam 
Nie jestem pewna czy byłeś na Wrzeszczach, a sprawdzić nie mogę
Spoko Marcinie, ja też milczałam bardzo długo, bywa
Znęcać się możesz do woli
takie komentarze uczą.
Na razie

Nie jestem pewna czy byłeś na Wrzeszczach, a sprawdzić nie mogę

Spoko Marcinie, ja też milczałam bardzo długo, bywa

Znęcać się możesz do woli

Na razie
ale dobrze mi z tym,
ale dobrze mi z tym,
- tabakiera
Takie ciepłe i przyjazne te wiersze, wujku Marcinie.
Głębokie spojrzenie na świat, piękno w wielkich drzewach i w małej, a jakże istotnej kropelce.
Wzajemne wsparcie i miłość, po prostu.
Do dziwacznej interpunkcji już mnie przyzwyczaiłeś.
Do literówek jeszcze nie, ale bardzo się staram zrozumieć, że piszesz z telefonu.
Chociaż...
Jak się postarać, można je ogarnąć.
Głębokie spojrzenie na świat, piękno w wielkich drzewach i w małej, a jakże istotnej kropelce.
Wzajemne wsparcie i miłość, po prostu.
Do dziwacznej interpunkcji już mnie przyzwyczaiłeś.
Do literówek jeszcze nie, ale bardzo się staram zrozumieć, że piszesz z telefonu.
Chociaż...
Jak się postarać, można je ogarnąć.
Odpatrzenia.
Na Wrzeszczach tez byłem.
Chociaż ja nie bywam pod tekstami innych, chyba, że jako recenzent, a tam nie widzimy kto dodaje tekst, stad mój brak ogarnięcia. Chociaż teraz, jak pomyślę, to coś tam kojarzę. Ale mi się zawsze mylila Lidia jakąś tam - znaczy wiem, która Lidia, tylko nick był dziwny - Iza, bo też jakiś taki na L miała i Ty właśnie :p także teraz już pamiętam
I co to jest zmiana nicka, jak się od siebie nie ucieknie i swojej sławy
haha.
Dorota - a weź tu kopiuj te literki, zmieniaj. W słowniku dało się jeszcze samemu wpisać, tu juz nie :p
Dzięki za czytanie
Chociaż ja nie bywam pod tekstami innych, chyba, że jako recenzent, a tam nie widzimy kto dodaje tekst, stad mój brak ogarnięcia. Chociaż teraz, jak pomyślę, to coś tam kojarzę. Ale mi się zawsze mylila Lidia jakąś tam - znaczy wiem, która Lidia, tylko nick był dziwny - Iza, bo też jakiś taki na L miała i Ty właśnie :p także teraz już pamiętam

I co to jest zmiana nicka, jak się od siebie nie ucieknie i swojej sławy

Dorota - a weź tu kopiuj te literki, zmieniaj. W słowniku dało się jeszcze samemu wpisać, tu juz nie :p
Dzięki za czytanie
Jagoda Mornacka.
- Nula.Mychaan
No widzisz, jednak dobrze kojarzyłam z Wrzeszczami, czytałam Cię tam, więc znałam styl. Ten świat jest malutki 

ale dobrze mi z tym,
ale dobrze mi z tym,