potem zostanie to
https://www.youtube.com/watch?v=8Wyy_XKqxHs
u mnie było tak
https://www.youtube.com/watch?v=VH3mf79 ... Wyy_XKqxHs
dmucham na zimne i nic
-
dmucham na zimne i nic
Nie bój się snów, dzielić się tobą nie będę. - Eka
- Mchuszmer
dmucham na zimne i nic
Ewa, no całkiem niezły, czytam o peelce napotykającej chłód i zbrojącej się w niego, by uzyskać odwrotną reakcję drugiej strony, ale czy się udaje?
Ale - dawno nie pisałem parodii, a tu taka inspiracja... ;-) No nie mogłem się powstrzymać - dlatego może tutaj:
gry-zabawy-f192/osme-tro-parodie-utworo ... 02-50.html
wyjaśnię, czemu pierwsza strofa z jednej strony mi się podoba, a z drugiej zestawienie sformułowań sprawia, że parskam śmiechem i po prostu nie mogę jej przełknąć w pisanej na serio wersji tego wiersza:-P.
Ale - dawno nie pisałem parodii, a tu taka inspiracja... ;-) No nie mogłem się powstrzymać - dlatego może tutaj:
gry-zabawy-f192/osme-tro-parodie-utworo ... 02-50.html
wyjaśnię, czemu pierwsza strofa z jednej strony mi się podoba, a z drugiej zestawienie sformułowań sprawia, że parskam śmiechem i po prostu nie mogę jej przełknąć w pisanej na serio wersji tego wiersza:-P.
mchusz, mchusz.
- biegnąca po fali
dmucham na zimne i nic
Jedyna dobra rzecz jaka wyniknęła z napisania tego wiersza, to poprawienie nastroju wchodzącym pod niego forumowiczom
No doba, focha nie będzie, bo trzeba w końcu nauczyć się śmiać z własnej głupoty. Heh.
Ale że też wszystko kojarzy się Wam z jednym! Masakra. Wszystko sprowadzone do seksu. Ble:(
Jakby nie było innych możliwości:(
Do parodii odniosę się później, Szymku. Na razie przetrawiam

No doba, focha nie będzie, bo trzeba w końcu nauczyć się śmiać z własnej głupoty. Heh.
Ale że też wszystko kojarzy się Wam z jednym! Masakra. Wszystko sprowadzone do seksu. Ble:(
Jakby nie było innych możliwości:(
Do parodii odniosę się później, Szymku. Na razie przetrawiam

i przeszłość
dopóki widać ślady
AS...
za zamknięciem powiek wolność
o której nie umiem myśleć
witka
dopóki widać ślady
AS...
za zamknięciem powiek wolność
o której nie umiem myśleć
witka
- Mchuszmer
dmucham na zimne i nic
No, pomyślnego trawienia, bo;-)
No ale jak tylko poprawa humoru, z wpisów wynika, że były i inne wrażenia. Fochu:-P.
I nie tylko skojarzenia z seksem, w końcu ja miałem jeszcze bardziej wysublimowane, to te inne możliwości XD. A serio, to w końcu inne możliwości są dość oczywiste, choć skojarzenia łóżkowe są nie do uniknięcia. Dyskretne sygnały bohaterów niekoniecznie pod literalną kołdrą, ale i być może to skubanie przez peelkę samej siebie i sprawdzanie, czy nie zgorzkniała z wiekiem, obawa przed upływem czasu i zastyganie by unikać emocjonalnego termicznego szoku. Tylko te cyfry brzmią, jakby w grę wchodziły aż kilkucyfrowe liczby, ał:-P
No ale jak tylko poprawa humoru, z wpisów wynika, że były i inne wrażenia. Fochu:-P.
I nie tylko skojarzenia z seksem, w końcu ja miałem jeszcze bardziej wysublimowane, to te inne możliwości XD. A serio, to w końcu inne możliwości są dość oczywiste, choć skojarzenia łóżkowe są nie do uniknięcia. Dyskretne sygnały bohaterów niekoniecznie pod literalną kołdrą, ale i być może to skubanie przez peelkę samej siebie i sprawdzanie, czy nie zgorzkniała z wiekiem, obawa przed upływem czasu i zastyganie by unikać emocjonalnego termicznego szoku. Tylko te cyfry brzmią, jakby w grę wchodziły aż kilkucyfrowe liczby, ał:-P
mchusz, mchusz.