Niebieski

Moderatorzy: Gloinnen, eka

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
teo

Niebieski

#11 Post autor: teo » 09 gru 2017, 19:34

Nula dziękuję za przemiły komentarz :)
tabakiera pisze:
05 gru 2017, 23:50
Być może mylnie interpretuję
Pozwole sobie powiedzieć, że nie ma złych interpretacji, są tylko złe klucze odpowiedzi. Ja nie zakładam z góry, że ktokolwiek mnie zrozumie, więc każda interpretacja sprawia mi przyjemność :)
tabakiera pisze:
05 gru 2017, 23:50
A to podlewanie paproci to mi się moczem kojarzy.
Każdy widzi to, co mu odpowiada. Mocz, nieMOCz... Dziękuję za interpretację Tabakiero :)

Tetu jak zwykle jesteś najlepsza :ok: Bez względu na to która jest bliższa założeniom, obie Twoje interpreacje są na tyle konstruktywne, że sam nie wiem na którą się zdecydować :) Jak zwykle wielkie dzięki za poświęcony czas :*

4hc jak widzę i Tobie udało się wyciągnąć z tego wiersza jakąś, własną interpretacje. To znaczy, że wiersz spełnił swoją rolę, jest wielowarstwowy i celnie trafia w wyobraźnię. Choć jak sądzę niezamierzenie, wręczyłeś mi nagrodę lepszą niż wygrana miesiąca :)
Dziękuję za komentarz.

Pozdrawiam wszystkich ciepło. U mnie spadł śnieg i oby poleżał przynajmniej 2-3 dni i tego też Wam życzę :)

teo
Mniej pracuję. Jeszcze jestem niezdrów. Dnia przybywa, obiecuję sobie wiele, skoro będzie widniej i cieplej. Chcę zapomnieć o rzeczach smutnych i bolesnych. Mam wrażliwe serce. Zwiększam rzeczy wrażliwością.
Tadeusz Makowski – Pamiętnik

ODPOWIEDZ

Wróć do „WIERSZE BIAŁE I WOLNE”