A dzisiaj ten mój sposób ujęcia zupełnie mi nie leży.
Oryginał lepszy.
Odchudzić go trochę i będzie dobrze.
Podróż na przełaj głowy
- jaguar
Podróż na przełaj głowy
Cieszę się, że o tym napisałaś, eko. Odchudzę go u siebie, tutaj niech zostanie dla wskazówek jak pisać, czego unikać. Dziękuję.
- lczerwosz
- Administrator
Podróż na przełaj głowy
Ja myślę, już pisałem, z tego materiału można zrobić nawet trzy niezłe wiersze. Specjalnie piszę materiał, notatki, ale nie skończony, wycyzelowany produkt. Zrób i opublikuj niezależnie, ewentualnie podając link do tego tematu. Ten tekst już zostaw, jak jest.
Jak nie umiesz zrobić linku, to służę pomocą. Ale wiersze piszesz Ty
Jak nie umiesz zrobić linku, to służę pomocą. Ale wiersze piszesz Ty

- Nula.Mychaan
Bardzo obrazowy, uwielbiam to w poezji, klimatyczny i sprawnie napisany 
Jednak, trochę chyba przegadany

Jednak, trochę chyba przegadany
Może i jestem trudną osobą,
ale dobrze mi z tym,
a to co łatwe jest bez smaku, wyrazu i znaczenia
ale dobrze mi z tym,
a to co łatwe jest bez smaku, wyrazu i znaczenia
- jaguar
Podróż na przełaj głowy
Przegapiłam Twoj komentarz, lczerwosz, przepraszam. Kilka razy zdarzyło mi się, że pokroiłam jeden wiersz i zrobiłam z niego dwa. Z tym nie mam pomysłu co i jak zrobić. Napisałam ten wiersz dawno temu, nie potrafię się wczuć w tamtą sytuację, w tamte myśli. To taki wiersz chwili.
Nula.Mychann, ucieszyłam się, że lubisz obrazy w poezji, bo ja też. Zbudowany ze słów obraz jest jak miejsce akcji gdzie staram się umiejscowić uczucia/odczucia/emocje. Raz się uda, raz nie.
Dziękuję Panom szczerze.
Nula.Mychann, ucieszyłam się, że lubisz obrazy w poezji, bo ja też. Zbudowany ze słów obraz jest jak miejsce akcji gdzie staram się umiejscowić uczucia/odczucia/emocje. Raz się uda, raz nie.
Dziękuję Panom szczerze.