Witaj Ewo,
wita Adam,
są dwa wiersze o takim samym tytule: Twój i Glo. Może za jakiś czas uda mi się je porównać. Ich zestawienie obok siebie może być bardzo pouczające.
Teraz to tylko tyle.
Papanki (pa, pa)
Palimpsest
-
Re: Palimpsest
Nałóg zwany Nadrealizmem to nieumiarkowane i namiętne stosowanie narkotyku jakim jest obraz. Luis Aragon
- Ewa Włodek
ooo, Gajko, to się cieszę, że Ci się podoba taka forma przekazu, bo nie wszyscy sa fanami "mini"...
witaj, Adamie, bardzo mi miło, i ciesze się, że jesteś...Dwa Palimpsesty, powiadasz? Jak to w zyciu...A porównanie obu wierszy - bardzo się ciekawie zapowiada, chętnie bym poczytała... Za papanki - buźki...
Najpiekniej Wam, moi, Najmilsi, dziękuję za to, że znaleźliście czas dla mojej "mini" i powiedzieliście miłe, ciepłe słowa...Mnóstwo serdeczności wysyłam do Was...
Ewa

witaj, Adamie, bardzo mi miło, i ciesze się, że jesteś...Dwa Palimpsesty, powiadasz? Jak to w zyciu...A porównanie obu wierszy - bardzo się ciekawie zapowiada, chętnie bym poczytała... Za papanki - buźki...

Najpiekniej Wam, moi, Najmilsi, dziękuję za to, że znaleźliście czas dla mojej "mini" i powiedzieliście miłe, ciepłe słowa...Mnóstwo serdeczności wysyłam do Was...
Ewa
- anastazja
Ewuś - mnie się podoba 

A ludzie tłoczą się wokół poety i mówią mu: zaśpiewaj znowu, a to znaczy: niech nowe cierpienia umęczą twą duszę."
(S. Kierkegaard, "Albo,albo"
(S. Kierkegaard, "Albo,albo"
- Ewa Włodek
jakże mi miło, Anastazjo...
I najpiękniej Ci dziękuję za wizytkę, uwagę i dobre słowo o wierszyku...I moc ciepła posyłam do Ciebie...
Ewa

I najpiękniej Ci dziękuję za wizytkę, uwagę i dobre słowo o wierszyku...I moc ciepła posyłam do Ciebie...
Ewa