proponuję przemyśleć wg kolorówlaura bran pisze:zapisuję wierszami pustych pestek
kwitnący niegdyś biało raj
grypsuję na zewnątrz wewnątrz
pestka
i widok tej rudookiej wiśni
pestka
poza tym wszystko dobrze
wciąż kontempluję
02.07.2011
m
proponuję przemyśleć wg kolorówlaura bran pisze:zapisuję wierszami pustych pestek
pestka
pestka
poza tym wszystko dobrze
wciąż kontempluję
02.07.2011
Arti, no okropneArti pisze:to jest okropne, wczytaj się w tozapisuję wierszami pustych pestek
może lepiej nie pisać z pełnymi ustami?grypsuję na zewnątrz wewnątrz
pestka
pestka
dla mnie bardzo słabo
hej
Glo, miło, że nie dostałam po łapkach.Gloinnen pisze:A gdzieżby!?laura bran pisze:zaraz pewnie znowu nas usuną/przesuną/zamkną/uciszą
Co do wiersza - popieram Artiego. Tekst dla mnie jest tylko i wyłącznie zabawą słowami, nie czuję w nim nic głębszego, nic, co mogłoby poruszyć, uderzyć po emocjach lub myślach...
Czekam na kolejne utwory,
Glo.
wiem, budowa cepa.meduza pisze:proponuję przemyśleć wg kolorówlaura bran pisze:zapisuję wierszami pustych pestek
pestka
pestka
poza tym wszystko dobrze
wciąż kontempluję
02.07.2011
m
a już trzecia strona dyskusji o kolorach sadumówiłam, że to prosty wierszyk.
Bardziej pasowałoby rzędami. Brzmiałoby naturalniej.laura bran pisze:zapisuję wierszami pustych pestek
dyskusja o kolorach? można i tak. chociaż koloroterapia jest nauką, nie mówiąc już o zróżnicowaniu oddziaływania poszczególnych kolorów, więc przyjmuję tę uwagę z godnością : )lczerwosz pisze:a już trzecia strona dyskusji o kolorach sadumówiłam, że to prosty wierszyk.
NathirPasza pisze:Bardziej pasowałoby rzędami. Brzmiałoby naturalniej.laura bran pisze:zapisuję wierszami pustych pestek
Heh. Wiersz skojarzył mi się z wielkim lenistwem. Po prostu Peelka siedzi/leży i wcina czereśnie rozmyślając o niebieskich migdałach.
Trochę mało jak dla mnie. :)
Pozdrawiam
NP
Podobno dobrego wiersza nie trzeba tłumaczyć.laura bran pisze:z wierszy pustych pestek nie chciałbym się tłumaczyć. mogę?