Alf to co powiedziałeś ... bardzo robi na mnie wrażenie bo czasem czuję ten przepływ i brak granic i to ze każda rzecz we mnie ma odpowiednik i łącze z zewnętrzem. I wszystkie wody są połączone. Morderca przychodzi z zewnątrz i z zewnątrz podobnie jak szczęście.
w dzieciństwie chciałam zostać lalką
-
Hosanna
- Kontakt:
Re: w dzieciństwie chciałam zostać lalką
Neuro to dla mnie za trudne. nie wiem co chcesz przekazać. czuję tylko abstrakcje która jednak swoimi zestawieniami słów wywołała potrzebę dowiedzenia się więcej. Nie każdy styl i zawartość są dla mnie dostępne. W każdym razie próbowałam
i dzięki za próby okazania pomocy 
Alf to co powiedziałeś ... bardzo robi na mnie wrażenie bo czasem czuję ten przepływ i brak granic i to ze każda rzecz we mnie ma odpowiednik i łącze z zewnętrzem. I wszystkie wody są połączone. Morderca przychodzi z zewnątrz i z zewnątrz podobnie jak szczęście.
-
neuro
Re: w dzieciństwie chciałam zostać lalką
Hosanna, pewnie mogłabym więcej wytłumaczyć, ale jakoś nie przepadam za oficjalnym interpretowaniem własnych tekstów. Nie tędy chyba droga. Przykro mi, że nie mogłam pomóc bardziej.
Dziękuję za lekturę i życzę spokojnej nocy, M.
Jest w tym sporo racji. Szczególnie, że mam skłonność do zaciemniania tekstów. Taka przypadłość.Hosanna pisze:czuję tylko abstrakcje która jednak swoimi zestawieniami słów wywołała potrzebę dowiedzenia się więcej. Nie każdy styl i zawartość są dla mnie dostępne.
Dziękuję za lekturę i życzę spokojnej nocy, M.
jestem jak kubizm
a jest nas trzy
właściwie to mnie nie ma
a jest nas trzy
właściwie to mnie nie ma