eee, tam, cisza, Mirku! Wtedy się dopiero zaczęło gadanie, ale ta "lalka" już je miała w poważaniu raczej...coobus pisze: Ewa Włodek pisze:
A pieprzyć to!!!
i tu nastała cisza

no, popatrz, Ewo, a ja - skorzystałam, i do tej pory pielęgnuję z tamtych nauk to, co dobre, mądre i nie ograniczające indywidualizmu. Na swoim a pieprzyć to - wyszłam dobrze, w każdym razie - nie ja narzekam, za to Mamcia - do dziś mi wytyka...EwaMagda pisze: Czy skorzystałam? Chyba nie całkiem. Dobrze na tym wyszłam? Nie wiem...

jeśli desperacja jest drogą do wolności - mam tu na myśli nie jakieś "hulaj, dusza, piekła nie ma", "róbta, co chceta", i temu podobne, tylko do takiej, która pozwala godnie i przyzwoicie żyć samodzielnie na własny rachunek, to dobrze, ze jest, Coob...coobus pisze: A teraz uśmiecham się z satysfakcją, czytając ten wiersz. Bo właśnie usłyszałem to, na co czekałem. Wprawdzie to jeszcze nie wolność, zaledwie desperacja, ale smakuje prawie tak samo.

Kochani, najpiękniej Wam dziękuję, żeście wstąpili, pobyli tu chwilkę i podzielili się ze mną Swoimi refleksjami...
samo dobre Wam posyłam...
Ewa