Twoje deklaracje o wulgaryzmach są jedynie deklaracjami.skaranie boskie pisze:I nie łączę, bo ten, mimo wszystko, jest lepszy. I nie o kurwy tu chodzi, tylko o jakość.haiker pisze: te wiersze są tak różne, że aż dziwne, że można je łączyć.
Faktem jest, że większość komentujących wspominała o wulgaryzmach, ja też. Zauważ jednak, że napisałem iż absolutnie mi one nie przeszkadzają. Zwłaszcza w wierszach. W innych utworach zresztą też. Twoje słowa są więc pozbawione odniesienia.Czyżbyś odmawiał plebejuszowi prawa do czytania tzw. poezji?haiker pisze:Twoje podejście jest plebejskie, klasyfikujące po najprostszych oznakach
A może Ty jesteś tak wielki, że powinni Cię czytać wyłącznie wybrani?Jakich?haiker pisze:Pominę wyjątkowo chamskie sugerowanie, ba, zarzucanie, Gloinnen aż takich manipulacji.
Czy ja Gloinnen coś zarzuciłem, czy jedynie zwróciłem uwagę na zbieżność pewnych dat. Chyba słusznie pomijasz.
Wyjaśniła, więc uważam temat za zamknięty.
PS. W przyszłości proszę o dokonywanie wpisów dotyczących własnych utworów pod nimi, nie zaś pod utworami innych Użytkowników.
Niestety, plebs ma dużo praw. Taki klimat. Uważam jednak, że plebs nie powinien się wypowiadać na tematy, których nie łapie. Pomyśl - czy kiedykolwiek dyskutowałeś z mechanikiem samochodowym, gdy mówił, że trzeba wymienić półośkę? Albo z hydraulikiem, gdy sugerował zmianę mufki. Ale co do poezji, medycyny, prawa i paru rzeczy, z natury bardzo skomplikowanych lub będących na poziomie abstrakcyjnym, to każdy się "zna".
A to, że nie podejmujesz odpowiedzi, tylko "zamykasz temat" to wskazówka, że szczekasz i szybko zmykasz do budy. Nie jesteś osobą, z którą należy dyskutować. Rzucasz słowa nieodpowiedzialnie i nie masz odwagi z nich się wycofać albo sensownie wytłumaczyć, tylko kluczysz.