Miłość i po co więcej.
Pozdrawiam.
gra(wita)cja
- eka
- Moderator
gra(wita)cja
Bardzo trafna metafora dla komunikatów niewypowiedzianych.
Znalezienie (vita) w gracji życia - też ciekawy zabieg, choć generalnie takich zabaw z nawiasami nie lubię. Chyba, że nie są zabawą dla zabawy, a naprawdę dodają treści. Wsiąkanie przez przyciąganie i splatanie, fajne:)
Delikatny erotyk i nie tylko.
Ten fragment;
zastanawiam się, czy spodobałaby Ci się lekka przebudowa:tetu pisze: ↑01 paź 2017, 14:47warkocze układają się w sny
inicjały o zbliżonych planetach
budzą wszechświat
w którym materia to ty i ja
wtuleni po brzegi
warkocze układają się w sny wszechświata
w którym materia
to ty i ja
wtuleni
po brzegi pochłaniamy
niedopowiedzianą przestrzeń
wszystkie początki
----------------------
Tetu, pozdrawiam:)
- tetu
gra(wita)cja
Dzięki Marcin, masz rację czasami nic więcej nie potrzeba.
Ewo, cieszy mnie że zajrzałaś. Lubię Twoje rady i komentarze:)
Raczej nie praktykuję nawiasów i w tym przypadku mocno się zastanawiałam. Tytuł w pierwowzorze brzmiał :
"każdej nocy usypiasz w moich włosach" stąd też te warkocze i inne kwiotki:) ale kusiła mnie ta vita w gracji:) Fajne Twoje przemyślenia. Zastanowię się nad tym co napisałaś. Ostatni wers bez "te" tu się całkowicie zgadzam. Dzięki raz jeszcze.
Ewo, cieszy mnie że zajrzałaś. Lubię Twoje rady i komentarze:)
Raczej nie praktykuję nawiasów i w tym przypadku mocno się zastanawiałam. Tytuł w pierwowzorze brzmiał :
"każdej nocy usypiasz w moich włosach" stąd też te warkocze i inne kwiotki:) ale kusiła mnie ta vita w gracji:) Fajne Twoje przemyślenia. Zastanowię się nad tym co napisałaś. Ostatni wers bez "te" tu się całkowicie zgadzam. Dzięki raz jeszcze.
- eka
- Moderator
gra(wita)cja
Dzięki za wyjaśniający, odautorski komentarz do komentarza.
I za lubienie:)
I za lubienie:)