Witaj!
Ale Ty masz tupet dziewczyno!
Od kiedy jesteś takim ekspertem od literatury, to, że piszesz od podstawówki nie oznacza,że jesteś nie wiadomo kim.
Jakby poeta "stał z boku ze swoimi uczuciami", to co to byłaby w ogóle za poezja!!!
Jedno wyklucza drugie.
A co może miałam stwierdzić, że rozstrzeliwanie ludzi jest nawet w porządku!
To by znowu kazdy powiedział,że mam coś z głową.
A moje wiersze pt. Są tacy i "Nie chcę" nie są komentowane od czasu "odblokowania", nie zaś od mojego wczorajszego wpisu i ciekawe dlaczego?
Zawsze jest sens skomentować. No czemu Wy ludziom nie dajecie prawa do komentarzy moich komentarzy na tym forum, no czy to jest fair?
Moja p. instruktor nie jest p. instruktor ze szkólki niedzielnej!!! Ona jest muzykiem gra i śpiewa w zespole i jest terapeutką z pracowni teatralnej!
Nie mów o niej w ten sposób i ta p. z gazety też się na tym zna.
Pozdrawiam:
Sylwia.
Reguem
-
Re: Reguem
Dziewczyna o której wspominasz, nie ma tupetu, tylko stoi o całe lata świetlne wyżej ze swoją wiedzą, znajomością poezji i własnym talentem, niż Ty Niedoceniana jaa83-Sylwio.
Jeśli tego nie dostrzegłaś, to nie chwal się nikomu.
A wiersz - abstrahując od tematyki, bo to nie to samo - napisany jest źle, nieudolnie i taka jest smutna o nim prawda.
I niechaj wszystkie panie od niewiemczegotam chwalą,wartości jego nie podniosą.
Jeśli tego nie dostrzegłaś, to nie chwal się nikomu.
A wiersz - abstrahując od tematyki, bo to nie to samo - napisany jest źle, nieudolnie i taka jest smutna o nim prawda.
I niechaj wszystkie panie od niewiemczegotam chwalą,wartości jego nie podniosą.
Każdy świt jest prowokacją do nowych nadziei. Skreślić świty!
Stanisław Jerzy Lec
e_14scie@osme-pietro.pl
- Gloinnen
- Administrator
Re: Reguem
Po co?jaa83 pisze:Zawsze jest sens skomentować.
Czy Tobie zależy na szczerych komentarzach, czy na laurkach?
Jeśli publikujesz wiersze na forum dyskusyjnym, dajesz automatycznie prawo wszystkim czytelnikom do wypowiedzenia się na temat Twojej twórczości. Mało tego, sama się dopominasz o komentarze. Jednakże nie oczekuj, że wszyscy będą się zachwycać tym, co przeczytają.jaa83 pisze:Od kiedy jesteś takim ekspertem od literatury, to, że piszesz od podstawówki nie oznacza,że jesteś nie wiadomo kim.
Skoro zaś uznałaś się za mistrza pióra, który wcale nie musi pracować nad swoim pisaniem, a krytykę literacką uważasz za niekoleżeństwo, nieuprzejmość i przejaw tupetu, to raczej nie marnuj czasu wśród nieznających się na rzeczy niedouków. Ruszaj w szeroki świat ze swoją poezją i z okrzykiem na ustach: "Klękajcie narody!"
Glo.
Niechaj inny wiatr dzisiaj twe włosy rozwiewa
Niechaj na niebo inne twoje oczy patrzą
Niechaj inne twym stopom cień rzucają drzewa
Niechaj noc mnie pogodzi z jawą i rozpaczą
/B. Zadura
Niechaj inne twym stopom cień rzucają drzewa
Niechaj noc mnie pogodzi z jawą i rozpaczą
/B. Zadura