intymność
- coobus
Re: intymność
To otwarcie, z Tomem Waitsem (już się pojawiał na pięterku), zatrzymało mnie przy wierszu. Wrażenie bardzo pozytywne, lubię taką formę wypowiedzi. Wszedłem niechcący w czyjąś intymnośc, ale nie czuję się z tym niewygodnie, chyba takiej intymności w wierszach szukam. 

” Intuicyjny umysł jest świętym darem, a racjonalny umysł - jego wiernym sługą." - Albert Einstein
-
Anastazjo, też uważam, że zapis Leszka jest lepszy. Pomyślę nad kompromisem. Dziękuje za miłe słowa.
Coobus, to bardzo miły komentarz. Dziękuję. Lubię Toma Waitsa - jego głos kojarzy mi się właśnie z whisky. Z whisky i papierosami. A poza tym pasował do klimatu wiersza.
Dobrej nocy i przyjemnej fazy rem, M.
Coobus, to bardzo miły komentarz. Dziękuję. Lubię Toma Waitsa - jego głos kojarzy mi się właśnie z whisky. Z whisky i papierosami. A poza tym pasował do klimatu wiersza.
Dobrej nocy i przyjemnej fazy rem, M.
jestem jak kubizm
a jest nas trzy
właściwie to mnie nie ma
a jest nas trzy
właściwie to mnie nie ma
- lczerwosz
- Administrator
-
podoba się, puenta mogłaby być bardziej wyrazista, mięsista, ale sie podoba

-
To tylko uprzejme wieczorno-nocne pożegnanie.Faza rem jest bardzo ważna dla kondycji ludzkiego umysłu. Może fakt - trochę pachnie "profesjonałem".lczerwosz pisze:sie zebrały profesjanałyneuro pisze: i przyjemnej fazy REM

LeszeK, dziękuję.
Spokojnej nocy, M.
jestem jak kubizm
a jest nas trzy
właściwie to mnie nie ma
a jest nas trzy
właściwie to mnie nie ma
- Ewa Włodek
czytam - życie dwojga ludzi, od zauroczenia, przez szarawą prozę bez zobowiązań po ironię, nieco znudzenia i machnięcie ręką. Status quo, czy oczekiwanie na finał, niezależnie od Sartre'a i jego filozofii?
Cóż, bywa, i to - często...
pozdrawiam serdecznie...
Ewa
Cóż, bywa, i to - często...

pozdrawiam serdecznie...
Ewa
-
Bardzo dobrze czytasz, Ewo. A właśnie może nie mimo tylko właśnie razem z Sartre. Ostatecznie i tak wszystko zmierza ku końcowi.
Miłego wieczoru, M.
Miłego wieczoru, M.
jestem jak kubizm
a jest nas trzy
właściwie to mnie nie ma
a jest nas trzy
właściwie to mnie nie ma