Różne rzeczy inspirują różne osoby a Jarek potrafi czasem coś ciekawego napisać dlatego czasem go czytam
ale kiedy czytam poraża mnie to dokopywanie innym
Nie sadzę żebym kopała leżącego pisząc o alkoholizmie, wulgarności i narcyzmie oraz jego pustym ubliżaniu maluczkim - niesłusznie myląc bohatera utworów z autorem i wchodząc z butami w prywatność biedaka
To jest filozofia życia konsekwentnie prezentowana i której autor jest dumny (a raczej taką ma postawę). Sądzę zatem że mam prawo zarzucić jego filozofii prezentowanej w wierszach :
wulgarność, narcyzm oraz bezpodstawne i nudne ubliżanie innym
zarówno w poezji jak i w komentarzach
Nie ma znaczenie czy jest tylko w TYM wierszu, skoro to jest filozofia życia konsekwentnie
Skoro Skaranie odczuwasz potrzebę pouczania mnie jak to naruszam regulamin to nic na to nie poradzę. Ty tu jesteś admin. Ale widzimy te sprawy inaczej. Według mnie powinieneś kogoś innego pouczać.
Funkcja admina polega też na utrzymaniu jakiegoś poziomu kultury. I podczas gdy rozumiem że w wierszu Jarek może sobie pohasać to zawracam uwagę ze w swoich komentarzach prezentuje często zwyczajne chamstwo.
Trudno przyjąć uwagę karcącą od admina, który nie reagując na Jarkowe częste osobiste bardzo chamskie i wulgarne komentarze reaguje nagle na moje.
Moja (jedna) była bardziej osobista ?
bardziej chamskie ?
A może mam zacytować dziesiątki innych podobnych uwag które Ci Skaranie nie przeszkadzają
Zwróć jako admin uwagę i daj jakieś ramy wulgarności w komentarzach a nie czepiaj się mojego.
O alkoholizmie zresztą można dyskutować
szczególnie jeśli ktoś go opisuje w wierszach
To problem jak inne
Jestem rozczarowana Twoja postawa Skaranie
Jeśli już przyjęło się że akceptuje się tu nagminne osobiste wulgarne komentarze Jarka – proszę nie krytykować mojej jednej
Jakąś symetria obowiązuje
Inaczej rodzą się konflikty którym admin powinien zapobiegać a nie je wzmacniać
To pierwsza wulgarna odzywka jarka do mnie (...co ty wypisujesz?

...może zrób sobie sama dobrze ) i mam nadzieje że ostania
ale dziwię się że pozostałe osoby tak lekko traktują
jego obraźliwe komentarze