nuda nuda nuda
-
Re: nuda nuda nuda
To trzeba było napisać Aniu. 

Socjalizm świetnie nadaje się do fałszowania świadomości zbiorowej, gdyż jest intelektualną pokusą ćwierćinteligenta. - Stefan Kisielewski
-
- Kontakt:
Zastanawiałam się, czemu nie wpadłam na to na Ls. Już wiem, tam jest trochę inna wersja.
-
- Kontakt:
- Elunia
A mnie się podoba - taki zachęcający do skakania w gwiezdny pył
na wesoło
pozdrawiam
na wesoło
pozdrawiam
-
Mów do mnie a nie do globalnej wioski - jesteś Polak czy jakaś proeuropejska ciota?Jabrzemski pisze:We are not amused
Dzięki Elu
Socjalizm świetnie nadaje się do fałszowania świadomości zbiorowej, gdyż jest intelektualną pokusą ćwierćinteligenta. - Stefan Kisielewski
-
Pytanie gdzie wylądujemy? Oby nie w basenie, skąd wóda się upłynniła
. Choć efekt gwiazdek wtedy zaistnieje. A może ukaże nawet nam się pan Twardowski i pokaże fucka?
. Są rzeczy o których...Hej

sprawiedliwość panuje wszędzie
karabiny maszynowe i gliniarze
i ogrodzenia przekonają was o tym
właśnie tak
Charles Bukowski
karabiny maszynowe i gliniarze
i ogrodzenia przekonają was o tym
właśnie tak
Charles Bukowski
-
Morderco, bardzo proszę o zachowanie kultury w postach. Określenie to jest uznawane za wielce obraźliwe, nie tylko dla osoby, w stronę której je skierowałeś.morderca poetów pisze:Mów do mnie a nie do globalnej wioski - jesteś Polak czy jakaś proeuropejska ciota?
Mieszkam w wysokiej wieży ona mnie obroni
Nie walczę już z nikim nie walczę już o nic
Palą się na stosie moje ideały
Jutro będę duży dzisiaj jestem mały
Sztywny Pal Azji - Wieża radości, wieża samotności
Nie walczę już z nikim nie walczę już o nic
Palą się na stosie moje ideały
Jutro będę duży dzisiaj jestem mały
Sztywny Pal Azji - Wieża radości, wieża samotności
-
hm ...pewnie nie będę oryginalny ale mnie się nie podoba:
bo jakoś sensu nie widzę ... bo fuck you (kurde to takie europejskie za moich czasów to się po prostu wała pokazywało)mozna czemu nie ale proszę z sensem a nie ot tak biednym gwiazdkom niewinnym, nic dziwnego że mrugają
Kod: Zaznacz cały
pokazując im fuck you
bo jakoś sensu nie widzę ... bo fuck you (kurde to takie europejskie za moich czasów to się po prostu wała pokazywało)mozna czemu nie ale proszę z sensem a nie ot tak biednym gwiazdkom niewinnym, nic dziwnego że mrugają

-
NathirPasza pisze:Morderco, bardzo proszę o zachowanie kultury w postach. Określenie to jest uznawane za wielce obraźliwe, nie tylko dla osoby, w stronę której je skierowałeś.morderca poetów pisze:Mów do mnie a nie do globalnej wioski - jesteś Polak czy jakaś proeuropejska ciota?