Pomiędzy też. Na przykład poszcząc, czyli mniej więcej od drugiego okresu kwasiczego (około 14 dnia ścisłej głodówki)skaranie boskie pisze:Zgoda, ale tylko po śmierci posiadacza obu.
człowiekowi wydaje się, że dostrzega w sobie coś więcej niż tylko myśli i psyche. Można powiedzieć, że aby to dostrzec,
trzeba najpierw przestawić się na tak zwane spalanie wewnętrzne, czyli wyłączyć żołądek a tym samym... dupę

Pozdrawiam.
Dodano -- 23 lip 2012, 20:52 --
Owszem, ale ja mam za sobą trzydzieści dni tylko o wodzie. Najwspanialszą jaka może być podróż, jaką każdy może podjąćDante pisze:Zważ jednak, że Bursa połączył dupę z wódką i małym miastaczkiem, Ty zaś w swej wielkości z Bogiem.
ale rzadko kto ma odwagę i wystarczającą na to siłę woli. Podróż w głąb siebie.
Jako osoba wierząca, pewnie też nieraz ją odbywałeś, więc powinieneś rozumieć zależność pomiędzy dupą (przemianą materii i wydalaniem) a duszą?
Dodano -- 23 lip 2012, 20:53 --
Owszem, ale ja mam za sobą trzydzieści dni tylko o wodzie. Najwspanialszą jaka może być podróż, jaką każdy może podjąćDante pisze:Zważ jednak, że Bursa połączył dupę z wódką i małym miastaczkiem, Ty zaś w swej wielkości z Bogiem.
Jako osoba wierząca, pewnie też nieraz ją odbywałeś, więc powinieneś rozumieć zależność pomiędzy dupą (przemianą materii i wydalaniem) a duszą?
Dodano -- 23 lip 2012, 20:55 --