eka pisze: Elka, nie przez wierszyk, ale przez sposób komentowania opinii innych recenzentów. przez pana Ono.
To zasadnicza różnica
Zobacz, jak komentuje Pacia... i jeszcze Skaranie ją za to chwali...
eka pisze: Elka, nie przez wierszyk, ale przez sposób komentowania opinii innych recenzentów. przez pana Ono.
To zasadnicza różnica
groźby? nowomoda na ósmym! czy ty nie widziałaś cudzysłowia ! poetka i nic nie widzi.eka pisze:Ono, ostrzegam, następny taki gruboskórny zwrot i dam upomnienie.
Masz wielką szansę na pobyt w sanatorium.
wot i godziwość! jak już się pisze Ono z dużej litery ( nick mój brzmi: ono) to godzi się, lub logicznie by było napisać Pana Ono. Polecam Kamyczka.eka pisze: przez pana Ono.
Jeśli moderator zwraca uwagę, to nie ma to nic wspólnego z groźbą. O tym wiedzą nawet nowicjusze, a Ty nim nie jesteś, więc nie udawaj, że nie wiesz. Twoja wypowiedź jest co najmniej niestosowna.ono pisze: groźby? nowomoda na ósmym! czy ty nie widziałaś cudzysłowia ! poetka i nic nie widzi.
Skoro zapomniałeś, jaka jest rola moderatora, to proponuję lekturę Regulaminu Forum. W szczególności punkt IV.1ale zostałem zmuszony offtopikiem eko - wolno jednemu, wolno i drugiemu.
senataorium?! to nowomowa . to nowy język na ósemce. czy moderator ma patent na nieomylność, a reszta pozaszywane usta i zgodę na każde tupnięcie . w jakim swiecie zyjesz kolego?Gorgiasz pisze:eśli moderator zwraca uwagę, to nie ma to nic wspólnego z groźbą. O tym wiedzą nawet nowicjusze, a Ty nim nie jesteś, więc nie udawaj, że nie wiesz. Twoja wypowiedź jest co najmniej niestosowna.
czytałem. i nie to o czym mó3wimy z tego wynika.Gorgiasz pisze:koro zapomniałeś, jaka jest rola moderatora, to proponuję lekturę Regulaminu Forum. W szczególności punkt IV.1
poczytaj swoje wypowiedzi.eka pisze:Musi reagować na gruboskórne, chamskie, niestosowne wypowiedzi.
Proszę, powstrzymaj się, liczę na to, że był to ostatni taki występ.
Pozdrawiam.
Ty, pomimo ogromnej dawki megalomanii, to jeszcze nie "wszyscy".ono pisze:ja padłem, bo mnie się wiersz podobaskaranie boskie pisze:Mam nadzieję, że wyjaśniłem Ci przyczyny, dla których nie wszyscy padli (czy to z zachwytu, czy to z pobudek religijnych) na kolana, czytając.
cholera , czyżbym coś niezbyt wyraźnie napisał! albo ktoś nie umie czytać.skaranie boskie pisze:Ty, pomimo ogromnej dawki megalomanii, to jeszcze nie "wszyscy".
zapamiętamskaranie boskie pisze:zapamiętaj sobie,
liczę na to, jednak powinien stosować się do regulaminu, a nie do własnego widzimisięskaranie boskie pisze:moderator jest od pilnowania porządku i przestrzegania regulaminu
czytasz to jako admin i nie reagujesz na offtopik moderatora pod wierszem, komentowanie komentującego...to jest w regulaminie - staram się go dotrzymywać. cóż więc mam Ci odpowiedzieć na ta uwagę. sam nie wiem.skaranie boskie pisze: jeśli zwraca Ci uwagę, to możesz albo się dostosować, albo zwrócić się do któregoś z adminów z wątpliwościami.
zgadzam się , ale...stosujmy się więc WSZYSCY do regulaminu. Zarządzający mają większe zobowiązania do jego przestrzegania.skaranie boskie pisze:Niestosowanie się do zaleceń osób zarządzających Portalem skutkuje u nas odpowiedzialnością przewidzianą w regulaminie
wiem, wiem. kiedy brakuje argumentów, to najlepiej zamknąć komuś usta (ostatnio oglądam takie sceny na obradach plenarnych Sejmu)skaranie boskie pisze:oświadczam Ci, że nie zawaham się Cię do niej pociągnąć.Tymczasem Cię upominam, żebyś stonował nieco swoje wypowiedzi, zwłaszcza te, o których napisała Eka
to raczej błąd, albo...jakbyś napisał pisząc do tej osoby: "droga Ewo" czy "droga Ewa". ja wybrałem formę "droga Eko" - czy słusznie , sam sobie 0dpowiedz. Odpowiedz. Odpowiedz.skaranie boskie pisze:nie Eko, jak byłeś łaskaw napisać