na ściankach fruwają łuski
sinieje szkło
wiruję na jednej nodze
wokół słońca które świeci całą dobę
na głowy zainteresowanych
którzy obserwują jak w błyskawicznym tempie
zmieniam nastawienie
do mutacji
tworzę stały związek
który nie pasuje do ogólnej koncepcji
trzymają mnie w niepewności
póki nie zniknie ostatni jego ślad
Eksperyment
- Fałszerz komunikatów
Ostatnio zmieniony 29 sty 2014, 10:40 przez Fałszerz komunikatów, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Re: Eksperyment
Piszesz:" na ściankach fruwają łuski
sinieje szkło" - obrazowo. W tym wersie:" wokół słońca które świeci cała dobę" chyba zjadło Ci " ą".
Choć ten akurat wiersz ciut nie w moich klimatach, jednak się nie czepiam. Jest O.K.
sinieje szkło" - obrazowo. W tym wersie:" wokół słońca które świeci cała dobę" chyba zjadło Ci " ą".
Choć ten akurat wiersz ciut nie w moich klimatach, jednak się nie czepiam. Jest O.K.
- Bożena
eksperyment chyba udany skoro związek stały, choć z mutacjami bym nie ryzykowała- ciekawy wiersz
pozdrawiam

- Fałszerz komunikatów
Właśnie o celność początkowych wersów najbardziej się obawiałem. Przywróciłeś mi wiarę, Henryku
Bożena, w obecnych czasach nie ma chwili na miłość. Wszyscy zabiegani, zamroczeni wysiłkiem

Bożena, w obecnych czasach nie ma chwili na miłość. Wszyscy zabiegani, zamroczeni wysiłkiem

- lczerwosz
- Administrator
eurowariacja, a ja myślę, że wszystko po staremu.Fałszerz komunikatów pisze:w obecnych czasach nie ma chwili na miłość. Wszyscy zabiegani, zamroczeni wysiłkiem
Nawet słońce świeci cała dobę, raz dla nas, a raz komu innemu. Ale wystarczy poczekać. Trzeba.