miekko
- Abi
Re: miekko
trzymam kciuki,otul
rozkołysz
rozśpiewaj
okryj
ubierz
otul
omotaj
żeby stało...
/A\.
- Abi
bezruch, ostatnią kryterią...Ania ayalen pisze:Dzieki Abi, życie się staje, nie stoi .
/A\
Abi, wiesz..najbardziej znamienne slowa ktore wypowiedzialam brzmialy: jesli powiedzialo sie a - trzeba powiedziec i b. Za prosta jestem na niedomowienia. Konczyc powinien ten kto zaczal. Chocby po to zeby byl.ciag dalszy-c
- Abi
a jak te Twoje znamienne słowa, wypowiedziane... mają się... do c...?Ania ayalen pisze:Abi, wiesz..najbardziej znamienne slowa ktore wypowiedzialam brzmialy: jesli powiedzialo sie a - trzeba powiedziec i b. Za prosta jestem na niedomowienia. Konczyc powinien ten kto zaczal. Chocby po to zeby byl.ciag dalszy-c
/A\
logicznie sie maja: 1+2=3/ a+b=c. Z zycia- po a jest b, po b nastepuje c. A dlaczego pytasz?
- Abi
teraz wyjaśnij powyższe, jeśli łaska, co do tekstu... miekkoAnia ayalen pisze:logicznie sie maja: 1+2=3/ a+b=c. Z zycia- po a jest b, po b nastepuje c.
powyzsze Kochanie odnosilo sie do ponizszego Twego. Jesli zaczynasz zdanie to dokoncz, bo za Boga nie wiem.o co Ci chodzi. Ty wiesz?
- Abi
którego... Kochanie?Ania ayalen pisze: powyzsze Kochanie odnosilo sie do ponizszego Twego.