masz rację, nie wolno tracić nadzieiNicol pisze:Dla Ciebie znajdzie się ma pewno![]()

racja, trzeba jednak trzeźwo myśleć mimo wszytskoNicol pisze:Wymyśl sposób jak je odróżniać bo może się sztab oszustek zgłosić i co wtedy ...?![]()
Moderatorzy: eka, Leon Gutner
masz rację, nie wolno tracić nadzieiNicol pisze:Dla Ciebie znajdzie się ma pewno![]()
racja, trzeba jednak trzeźwo myśleć mimo wszytskoNicol pisze:Wymyśl sposób jak je odróżniać bo może się sztab oszustek zgłosić i co wtedy ...?![]()
Nicol pisze:Nie sądziłam że się taka lawina pod wersami na urwisku dynda ...
trzeba - choćby dla ratowania samego siebieSamoZuo pisze:masz rację, nie wolno tracić nadzieiNicol pisze:Dla Ciebie znajdzie się ma pewno![]()
![]()
![]()
co nie znaczy że pisząc wiersz a potem windując go na ósme piętro zakładałam przebieg zdarzeń przecież ...e_14scie pisze:Nicol pisze:Nie sądziłam że się taka lawina pod wersami na urwisku dynda ...
etam
sama brałaś czynny udział
no to czas naskaranie boskie pisze:mhm...
Nicol pisze: Było minęło ...
KTO MNIE WOŁAŁ ?Nicol pisze:Czy sugerujesz przez to że radośniejszy od strof Dantejskiego ...?
Bo zdaje mi się że moja satyra daleko ma jeszcze do celności i humoru Jego a zatem ...?
Dante pisze:Nicol, popełniłaś poważny błąd, prawie niewybaczalny! Nie zapytałaś Abi, w jakim dziale zamieścić wiersz
A że zamieszczamy w "rymowanych" , to wina samych forumowiczów, którzy poza dwoma działami głównymi rzadko do innych zaglądają, stąd sporo ciekawych, tryskających świetnym humorem ale i przemycających czasem poważniejsze refleksje wierszy pozostaje nie zauważone z dwoma, trzema komentarzami.
Ale najpierw do ABI
A co, psia pogoda, to trzeba o jakąś rozrywkę zadbaće_14scie pisze:I po co to, Dante? Palce świerzbią?