Może jeszcze kiedyś będzie. Cóż, jedni znikają, inni przychodzą na ich miejsce - normalna rzecz.Ewa Włodek pisze:ale to już nie ten "Kornet"
Na wszystko trzeba czasu.

Moderatorzy: eka, Leon Gutner
Może jeszcze kiedyś będzie. Cóż, jedni znikają, inni przychodzą na ich miejsce - normalna rzecz.Ewa Włodek pisze:ale to już nie ten "Kornet"
Rajem jest wszystko, co nosimy w duszy - i to zabierzemy na drugą stronę.Miladora pisze:nie liczę na żaden Raj - z bluesem czy bez bluesa
co zabierzemy na drugą stronęGloinnen pisze:Rajem jest wszystko, co nosimy w duszy - i to zabierzemy na drugą stronę.
Smutna - blue - i bluesowa dusza wiersza zadźwięczała LA i dla mnie.Miladora pisze:...
więc daj mi przyszłość tak niebieską
jak tylko może bywać wieczność
zagraj mi Panie blues and soul
na głos Armstronga i na trąbkę
nie masz wyboru Panie bo
anielski mnie nie zwabi koncert
pod skórą mam wonderful world
dlatego proszę – okaż łaskę
i obdarz bluesem – wtedy zasnę
Zależy, co rozumiemy przez szczęście.Gloinnen pisze: Skądinąd - myślisz, że ludzie źli są szczęśliwi?
I z wielu, wielu jeszcze innych czynników, niestety.Gloinnen pisze:Zło przecież bierze się albo z nieszczęścia, albo z głupoty.
Skarańku - gwarantuję, że na niebiańskim oddziale dla ateistów i wolnomyślicieli nie uświadczysz nikogo w moherku.skaranie boskie pisze:i tłumy rozmodlonych babć w moherach stamtąd eksmitowali.