"Rozliczenie"
Moderatorzy: eka, Leon Gutner
- Patka
Re: "Rozliczenie"
kerim - proszę o spokój. Elvenoor obecnie przesiaduje w Sanatorium i mogę wam obiecać, że już jego nieodpowiednich postów nie zobaczymy. Zresztą, o tym samym napisał Leszek.
- Fałszerz komunikatów
kerim13 dostaje ostrzeżenie za wielokrotne obrażanie usera elvenoor.
Pluje na wszystkich, a Wy mówicie o lekkiej mżawce. To psychol. Tylko głęboka ingerencja chirurga w struktury mózgu może przyniosłaby efekt. Dałem normalny komentarz gościowi. Co z tego wyszło sami widzieliście. W zlikwidowanym przez Was wątku zmieszał wszystkich z błotem. A ja będę kulturalny i empatyczny? Za jaja bym chama powiesił.
Ile można mieć ostrzeżeń Władczy Piotrusiu? Bo do sanatorium nie pójdę. Łóżko w łóżko z kretynem?
O to chodzi, żebym sam się wyniósł?
Ile można mieć ostrzeżeń Władczy Piotrusiu? Bo do sanatorium nie pójdę. Łóżko w łóżko z kretynem?

O to chodzi, żebym sam się wyniósł?
- Patka
Jak na razie robisz wszystko, by się tam dostać.O to chodzi, żebym sam się wyniósł?
Do Sanatorium trafiają osoby z ostrzeżeniem, które w szybkim czasie zasłużyły sobie na kolejne. Myślę, że elvenoor otrzymał odpowiednią karę. Ty również do niego dołączysz, gdy nie przestaniesz nazywać go "chamem" czy "psycholem".
Po raz ostatni proszę o spokój i nieobrażanie innych użytkowników. A tym bardziej o zaprzestanie offtopowej dyskusji.
- Patka
Zamykam temat, by uciąć dalsze wszelkie niepotrzebne dyskusje.
- skaranie boskie
- Administrator
Temat otwieram ponownie, w nadziei, że, po opadnięciu emocji, znajdą się jeszcze chętni do rzeczowego skomentowania tekstu.
Kloszard to nie zawód...
To pasja, styl życia, realizacja marzeń z dzieciństwa.