ODA DO WIECZNOŚCI

Moderatorzy: eka, Leon Gutner

Wiadomość
Autor
bronmus45

Re: ODA DO WIECZNOŚCI

#21 Post autor: bronmus45 » 27 gru 2015, 12:52

@skaranie boskie
...
No widzisz - nawet nie będę mógł mieć pretensji... Bo niektórym komentatorom zależy, by w ten właśnie sposób usunąć ten tekst ze strony zbyt często odwiedzanej. To jest widoczne i na dodatek żałosne, że udział w tym niemerytorycznym cyrku biorą udział osoby z kręgu administracji. Sami łamiąc regulamin doprowadzą do sytuacji, gdzie kowal zawinił a cygana powieszą... A ja nie mam na to żadnego wpływu :down: Żałosne przedstawienie...

Awatar użytkownika
Gloinnen
Administrator

#22 Post autor: Gloinnen » 27 gru 2015, 14:11

Bronmusie45, pod wierszami jest miejsce na dyskusje literackie, a nie polityczne. Jeżeli odczuwasz potrzebę rozmawiania o polityce, możesz przenieść się z polemiką do działu MOIM SKROMNYM ZDANIEM.

Proszę również o zaprzestanie wypowiedzi niemerytorycznych i emocjonalnych... W przeciwnym wypadku temat zostanie zamknięty, a wobec osób, które będą usiłowały eskalować konflikt, wyciągnięte będą sankcje regulaminowe.

Gloinnen.
Niechaj inny wiatr dzisiaj twe włosy rozwiewa
Niechaj na niebo inne twoje oczy patrzą
Niechaj inne twym stopom cień rzucają drzewa
Niechaj noc mnie pogodzi z jawą i rozpaczą

/B. Zadura

bronmus45

#23 Post autor: bronmus45 » 27 gru 2015, 14:32

Gloinnen pisze:Bronmusie45, pod wierszami jest miejsce na dyskusje literackie, a nie polityczne. Jeżeli odczuwasz potrzebę rozmawiania o polityce, możesz przenieść się z polemiką do działu MOIM SKROMNYM ZDANIEM.

Proszę również o zaprzestanie wypowiedzi niemerytorycznych i emocjonalnych... W przeciwnym wypadku temat zostanie zamknięty, a wobec osób, które będą usiłowały eskalować konflikt, wyciągnięte będą sankcje regulaminowe.

Gloinnen.
... to już zakrawa na bezczelność i celowe działanie, by mnie zdenerwować...!!! Przecież to ty sama rozpoczęłaś tą polityczną rozmowę - nie kto inny..!!! Nie potrafisz się przyznać do błędu, to przynajmniej nie obrażaj innych... Zależy ci na "utrąceniu" tego tematu, wiec wijesz się jak prawdziwy PiSkorz...!!! Fe..!!! :down:

Awatar użytkownika
Gloinnen
Administrator

#24 Post autor: Gloinnen » 27 gru 2015, 15:15

W mojej wypowiedzi nawiązałam do wiersza i starałam się podać argumenty, dlaczego tekst mi się nie podoba, jako Czytelnikowi oraz dlaczego uważam, że poezja zaangażowana (bo tę akurat popieram, gdyż sama napisałam sporo utworów zaangażowanych światopoglądowo) powinna być zdecydowanie wyższych lotów niż Twój paszkwil.

Póki dyskusja dotyczyła funkcji poezji jako nośnika idei i wartości (właśnie poezji zaangażowanej), nikt się w nią nie wtrącał. Natomiast na naszym forum nie ma miejsca na przepychanki i podobne powyższym incydenty

Zamykam wątek.

Gloinnen.
Niechaj inny wiatr dzisiaj twe włosy rozwiewa
Niechaj na niebo inne twoje oczy patrzą
Niechaj inne twym stopom cień rzucają drzewa
Niechaj noc mnie pogodzi z jawą i rozpaczą

/B. Zadura

Zablokowany

Wróć do „TRADYCYJNE FORMY RYMOWANE”