Patko, w którym miejscu napisałam
jak może Wam się nie podobać? Nigdzie, więc nie wymyślaj proszę i nie odpowiadaj za mnie. Napisałam, że takie wiersze, jakie pisze Leon są trudne i to jest prawda. Próbowałam nie raz, bo lubię formę rymowaną, ale czytając Leona, Miszę, Coobusa, wymiękam i wstydzę się tego, co napisałam, dlatego nie publikuję. Jednak chciałabym chociaż się zbliżyć... z tego właśnie powodu zareagowałam na Twój komentarz. Spróbuj coś takiego napisać, a potem krytykuj.
Patka pisze: Nie lubię, gdy użytkownicy bawią się w obrońców autora i jego utworu.
Czyli mam się zamknąć, bo nie mam prawa bronić poezji, którą lubię, na której się wzoruję, która ubarwia mi codzienność?
Dziękuję, że uświadomiłaś mi to. A teraz wyrejestruj mnie z tego forum. Nie chcę być w miejscu, w którym wolność słowa, poglądów i upodobań, zarezerwowane jest tylko dla moderacji.
Rozumiem stanowisko Glo, która świetnie pisze. Wiem jak ciężko zasłużyć na jej uwagę, trzeba naprawdę dobrego wiersza. Ale Ty Patko, która w życiu żadnego nie napisałaś, wyrażasz się lekceważąco, bo taki masz kaprys, a może chciałaś zapunktować u Adminów? To żałosne!
Napisz wiersz, pokaż, co potrafisz!