dołączam do CiebieJSK pisze:Nic na to nie poradzę, żem bardziej "tumanowaty" od innych. Taka moja "uroda".
Powidok
Moderatorzy: eka, Leon Gutner
-
Re: Powidok
Każdy świt jest prowokacją do nowych nadziei. Skreślić świty!
Stanisław Jerzy Lec
e_14scie@osme-pietro.pl
-
No i właśnie po to są poeci! Żeby poszerzać horyzonty myślowee_14scie pisze:dołączam do CiebieJSK pisze:Nic na to nie poradzę, żem bardziej "tumanowaty" od innych. Taka moja "uroda".

http://www.youtube.com/watch?v=-I5-CyHduzU
Pozdrawiam

Ostatnio zmieniony 13 lis 2011, 12:22 przez Sokratex, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Ty tak poważnie? o sobie?Sokratex pisze:No i właśnie po to są własnie poeci!

-
A wiesz, że przewidziałem podobny komentarz? To już jest genialneJSK pisze:Ty tak poważnie? o sobie?

Musisz bardziej się wysilać w stosunku do mnie, a na pewno nie traktować jak przeciętnego internauty
żeby mnie czymś zadziwić.
Pozdrawiam.
-
Wybacz. Ani mi w głowie...Sokratex pisze:Musisz bardziej się wysilać w stosunku do mnie,
Pozdrawiam.
-
Skoro Ci nie w głowie, to nie rozumiem udziału w bądź co bądź intelektualnym forum?JSK pisze:Wybacz. Ani mi w głowie...Sokratex pisze:Musisz bardziej się wysilać w stosunku do mnie,
Pozdrawiam.

Ale rozumiem, przyzwyczajony jestem ze świecą szukać czegoś i kogoś nieprzeciętnego.
Pozdrawiam.
-
Pozostaje mi ufać, że masz odpowiedni zapas świec.Sokratex pisze: przyzwyczajony jestem ze świecą szukać czegoś i kogoś nieprzeciętnego
Pozdrawiam.
-
- Kontakt:
Zanim ktokolwiek zacznie prawić o odkrywczości swoich tekstów, powinien sporo poczytać, czasami wystarczy klasyków.
Zarozumiałość i całkowity brak samokrytycyzmu powoduje, że autor zatrzymuje się na poziome przez siebie samego uznanym za bardzo wysoki. To źle dla niego, jego tekstów i for dyskusyjnych, gdyż przez takichże zapełniane są agresywnymi potyczkami słownymi.
Sokratexie, wystarczyło mi przeczytać twe powitanie na forum, by przewidzieć rodzaj twoich wypowiedzi. Żadnego zaskoczenia, za to pełne potwierdzenie wstępnej oceny.

Zarozumiałość i całkowity brak samokrytycyzmu powoduje, że autor zatrzymuje się na poziome przez siebie samego uznanym za bardzo wysoki. To źle dla niego, jego tekstów i for dyskusyjnych, gdyż przez takichże zapełniane są agresywnymi potyczkami słownymi.

Sokratexie, wystarczyło mi przeczytać twe powitanie na forum, by przewidzieć rodzaj twoich wypowiedzi. Żadnego zaskoczenia, za to pełne potwierdzenie wstępnej oceny.

Andrzej Bonifacy Fudali
-
Napisałem w przenośni. Niektórzy jaśnieją jak świece, więc widać ich z daleka.JSK pisze:Pozostaje mi ufać, że masz odpowiedni zapas świec.Sokratex pisze: przyzwyczajony jestem ze świecą szukać czegoś i kogoś nieprzeciętnego
Świece zostawmy tym z kurzą (nawiązując także do intelektu) ślepotą.
Pozdrawiam.
-
Można wiedzieć, skąd wniosek, że nie czytam klasyków? Ba, nawet potrafię pisać jak oni, ale staram się wypośrodkować własny styl.Bonifacio Sieczepia pisze:Zanim ktokolwiek zacznie prawić o odkrywczości swoich tekstów, powinien sporo poczytać, czasami wystarczy klasyków.
Co do powitania, to jak widzę, nie zrozumiałeś i tego. Pisałem, że mieszkam często na dziesiątym - więc w te czy we wte na ósme zawsze mi po drodze. Choćbym wyskoczył z okna, i tak muszę przelecieć koło ósmego.
Pozdrawiam.