Posłodzić, Jacku, wtedy ich będziesz mieć!!! :)))Nie wystarczy posolić?
Gdzie jesteś dzisiaj
Moderatorzy: eka, Leon Gutner
-
Re: Gdzie jesteś dzisiaj
Do każdego pięknie się uśmiecham:)))
- Leon Gutner
- Moderator
- Kontakt:
Cóż abstrahując od uniesień i emocji oraz skupiając się na opinii dotyczącej wiersza :
Treść wiersza jak najbardziej przypada Leonowi do gustu - tematycznie i nastrojowo bez zarzutu .
Ale faktem jest też że wiersz ma swoje słabe strony - nawet sporo i moja opinia w tej materii jest podobna do opinii poprzedników .
Z dzisiejszej perspektywy Leona oczekuję od wierszy oprócz nastrojów i tematów staranności w formach przekazu .
To nie jest zły wiersz i czyta się go z przyjemnością .
Ale nie jest to też wiersz który zapada w pamięć , zatrzymuje i powoduje odczucia emocjonalne jakich Leo oczekuje .
Tym niemniej z przyjemnością poczytałem .
Z uszanowaniem L.G.
Treść wiersza jak najbardziej przypada Leonowi do gustu - tematycznie i nastrojowo bez zarzutu .
Ale faktem jest też że wiersz ma swoje słabe strony - nawet sporo i moja opinia w tej materii jest podobna do opinii poprzedników .
Z dzisiejszej perspektywy Leona oczekuję od wierszy oprócz nastrojów i tematów staranności w formach przekazu .
To nie jest zły wiersz i czyta się go z przyjemnością .
Ale nie jest to też wiersz który zapada w pamięć , zatrzymuje i powoduje odczucia emocjonalne jakich Leo oczekuje .
Tym niemniej z przyjemnością poczytałem .
Z uszanowaniem L.G.
-
Wczoraj... trochę się zapędziłam:))) Podziękowania, uśmiechy i słoneczko dla wszystkich:))) semi.
Do każdego pięknie się uśmiecham:)))