Lekkoatletyczne MŚ - 2017
Moderatorzy: eka, Leon Gutner
obrazek z sieci
Polska - choć nieduża - po (e)M(e)Ś w Londynie
zapewne na długo z swych mistrzów zasłynie.
Anita i Paweł złotem błyszczą wokół;
jedna jak orlica, a drugi jak sokół.
Ci sławni aktorzy są wśród nas - nie w kinie.
.Polska - choć nieduża - po (e)M(e)Ś w Londynie
zapewne na długo z swych mistrzów zasłynie.
Anita i Paweł złotem błyszczą wokół;
jedna jak orlica, a drugi jak sokół.
Ci sławni aktorzy są wśród nas - nie w kinie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
MŚ Londyn 2017
- chętnie zmieniłbym tytuł na = lekkoatletyczne MŚ - 2017 = ale tutaj nie ma opcji edytora tekstu. Szkoda.
- jarrino
MŚ Londyn 2017
- chciałem gdzieś wypróbować wstawianie obrazków - powinna być do tego osobna stronajarrino pisze: ↑13 sie 2017, 22:56Dlaczego w dziale "Grafika" ?
- lczerwosz
- Administrator
Ja wszystkie zdjęcia z działu grafika przeniosę do działu fotografii, tytuł zmieniłem. Nie rób bałaganu w działach.
Przecież pytałem Ciebie na PW, czy wolno wstawiać fotki w dziale grafiki - nie raczyłeś odpowiedzieć, więc uznałem taką postawę za przyzwolenie.lczerwosz pisze: ↑17 sie 2017, 9:23Ja wszystkie zdjęcia z działu grafika przeniosę do działu fotografii, tytuł zmieniłem. Nie rób bałaganu w działach.
Co do bałaganu... to ja od przynajmniej dwóch lat nie mogłem się doprosić o stworzenie osobnego działu dla naszych, amatorskich fotek (z wyłączeniem tych "u cioci na imieninach")

- jarrino
Autorze,to jest Twoja fotografia ? Możesz opisać jak ją wykonałeś ?
jarrino
- a Ty umiesz czytać "ze zrozumieniem"...??? To sobie poczytaj jeszcze raz i... jeszcze raz wpis znajdujący się nad obrazkiem. Obrazek zaś był jednym z wielu, który mógłby nawiązywać w pełni do zamieszczonego pod nim tekstu...jarrino pisze: ↑17 sie 2017, 11:30Autorze,to jest Twoja fotografia ? Możesz opisać jak ją wykonałeś ?
- lczerwosz
- Administrator
Nie zauważyłem, że to nie Twoja fotografia. Racz umieścić link do miejsca w sieci, skąd pobrałeś czyjąś pracę. Przeniosłem do działu poezji rymowanej, niech się tam martwią, co z tym robić.
Usuń całkowicie post - mnie to... zwisa, jeśli raz od wielkiego dzwonu (M.Ś) i naszych sukcesów nie potrafisz przejść do porządku dziennego nad fotką ogólnodostępną (w tamtym czasie) w sieci. Zwykła, małostkowa złośliwość...