płynność
Re: płynność
Komentarz będzie jak najbardziej na temat wiersza, bo wiersz o artim i o jego wyczynach, to ja jeszcze dodam coś o szczególach tych wyczynów w miniony weekend, bo nie zamierzam tolerowac czegoś takiego:
Śpię sobie, a w środku nocy i nagle... Dzwoni telefon czochratej, w tle głosy znjomych pań, a bezposrednio słyszę bardzo niewybredne grośby od kąpletnie piajnego mężczyzny, który, no właśnie...
Powim jedno: Straszyć i groizić po pijaku, to sobie możesz do swojej babci i nie radzę robić tego więcej.
Żałuję, ze próbowałam mu coś przetłumaczyć, czego i tak na trzeźwo by nie pojął.
Komentarz jest jak najbardziej na temat, bo dotyczy właśnie TYCH "płynnych" wyczynów.
Uważam, że trzeba mówić o takich rzeczach, bo dziadostwa i chamstwa tolerować nie należy.
Śpię sobie, a w środku nocy i nagle... Dzwoni telefon czochratej, w tle głosy znjomych pań, a bezposrednio słyszę bardzo niewybredne grośby od kąpletnie piajnego mężczyzny, który, no właśnie...
Powim jedno: Straszyć i groizić po pijaku, to sobie możesz do swojej babci i nie radzę robić tego więcej.
Żałuję, ze próbowałam mu coś przetłumaczyć, czego i tak na trzeźwo by nie pojął.
Komentarz jest jak najbardziej na temat, bo dotyczy właśnie TYCH "płynnych" wyczynów.
Uważam, że trzeba mówić o takich rzeczach, bo dziadostwa i chamstwa tolerować nie należy.
Ostatnio zmieniony 03 gru 2012, 19:07 przez SamoZuo, łącznie zmieniany 1 raz.
-
owszem sufity u niektórych uciekają ..zmieniają się - ano bywa ;-)-
-
Samo Zuo. Twój post kopiuję i przesyłam do administratorów portalu, zachowując kopię dla siebie. Jest to kolejna próba wszczynania przez Ciebie portalowej awantury. Jeśli chodzi o wiersz - jest to odpowiedź na debiutancki tomik p. Pawła Artemiuka.
Dalszej dyskusji wszczynać nie będę.
Dalszej dyskusji wszczynać nie będę.
A zaprzeczysz, że, to co napisałam jest prawdą?
Dodano -- 03 gru 2012, 19:42 --
Trzeba było się zastanowić, zanim wpadliscie na ten "świetny" pomysł.
Dodano -- 03 gru 2012, 19:42 --
Trzeba było się zastanowić, zanim wpadliscie na ten "świetny" pomysł.
Przepraszam was, ale mnie się wydaje, że takie pogawędki
można rozwiązać na PW, a nie pod wierszami.
Nie dajmy powodów do denerwowania administracji strony
trochę szacunku dla nich
można rozwiązać na PW, a nie pod wierszami.
Nie dajmy powodów do denerwowania administracji strony
trochę szacunku dla nich

No, dziękuje ci Iskierko, bardzo,iskierka pisze:Przepraszam was, ale mnie się wydaje, że takie pogawędkimożna rozwiązać na PW, a nie pod wierszami.Nie dajmy powodów do denerwowania administracji strony
a ja uwazam,że nie, o nadużyciach nalezy mowić głośno
i ostatnia moja prośba:
Proszę usunąć moje konto.
Niektórzy mogą odetchnąć.
Decyzja nieodwoalna.
- Gloinnen
- Administrator
Nie jest rolą administracji portalu literackiego wnikanie w prywatne spory pomiędzy użytkownikami, ani rozstrzyganie o czyjejkolwiek winie czy też moralności. Konflikty powinni oni załatwiać między sobą i nie przenosić ich na forum, które zostało założone w zupełnie innym celu. Brudy pierze się w pralni.
Zapowiedziałam wyraźnie, że prowokacje i wycieczki osobiste nie będą tutaj tolerowane.
SamoZuo otrzymuje ostrzeżenie za przekroczenie regulaminu, który zabrania ataków personalnych.
Z powyższej wymiany postów wynika, że SamoZuo obraziła się chyba na samą siebie, łamiąc obowiązujące u nas zasady, a następnie żądając usunięcia konta. Doradzam przemyślenie sprawy i nieuleganie emocjom.
Wobec przedstawionego nam postulatu stosujemy zwykłą procedurę 7-dniowego okresu "wypowiedzenia". Jeśli za tydzień otrzymamy potwierdzenie decyzji, prośbie tej stanie się zadość.
Gloinnen.
Zapowiedziałam wyraźnie, że prowokacje i wycieczki osobiste nie będą tutaj tolerowane.
SamoZuo otrzymuje ostrzeżenie za przekroczenie regulaminu, który zabrania ataków personalnych.
Z powyższej wymiany postów wynika, że SamoZuo obraziła się chyba na samą siebie, łamiąc obowiązujące u nas zasady, a następnie żądając usunięcia konta. Doradzam przemyślenie sprawy i nieuleganie emocjom.
Wobec przedstawionego nam postulatu stosujemy zwykłą procedurę 7-dniowego okresu "wypowiedzenia". Jeśli za tydzień otrzymamy potwierdzenie decyzji, prośbie tej stanie się zadość.
Gloinnen.
Niechaj inny wiatr dzisiaj twe włosy rozwiewa
Niechaj na niebo inne twoje oczy patrzą
Niechaj inne twym stopom cień rzucają drzewa
Niechaj noc mnie pogodzi z jawą i rozpaczą
/B. Zadura
Niechaj inne twym stopom cień rzucają drzewa
Niechaj noc mnie pogodzi z jawą i rozpaczą
/B. Zadura