Strefa Q
- Alicja Jonasz
Poczytałam sobie:) Lubię długie teksty, zwłaszcza zainspirowane autentycznymi wydarzeniami:)
Alicja Jonasz
"A kiedy przyjdzie także po mnie
Zegarmistrz światła purpurowy
By mi zabełtać błękit w głowie
To będę jasny i gotowy"
Tadeusz Woźniak
"A kiedy przyjdzie także po mnie
Zegarmistrz światła purpurowy
By mi zabełtać błękit w głowie
To będę jasny i gotowy"
Tadeusz Woźniak
- eka
- Moderator
Re: Strefa Q
Nie wiem, Alicjo, czy chcesz znać inspirację, a może i dotarłaś, ale jeśli nie, a chciałabyś, zerknij tu:Alicja Jonasz pisze:Poczytałam sobie:) Lubię długie teksty, zwłaszcza zainspirowane autentycznymi wydarzeniami:)
http://www.osme-pietro.pl/dowody-zbrodn ... 16229.html
Pozdrawiam.

- lczerwosz
- Administrator
Oczywiście wspominając ten tekst na czacie nie przypomniałem specyficznych i ekstremalnych okoliczności w jakich autor trafił do sanatorium. Przepraszam za to obie Ewy. W zsypie jest wszystko, co potrzeba dla zrozumienia otoczki.
- refluks
I kolejne nawiązanie do prehistorii wykroczeń.
Autor ekspresyjny utalentowany z nerwem.
Jego opowiadanie funkcjonować może poza tym forum i bez znajomości jego szczegółów.
Bezwiedna uniwersalność.
Ale dla niektórych coś szalenie ciekawszego w zsypie było.
Autor ekspresyjny utalentowany z nerwem.
Jego opowiadanie funkcjonować może poza tym forum i bez znajomości jego szczegółów.
Bezwiedna uniwersalność.
Ale dla niektórych coś szalenie ciekawszego w zsypie było.
Ostatnio zmieniony 06 maja 2016, 11:34 przez refluks, łącznie zmieniany 1 raz.
Genialne opowiadanie. Winszuję! Brawo, brawo, brawo!!!
Szkoda, że niektórzy pozwalają sobie na prywatne wycieczki i ostre offtopy. Jak zwykle prawo jest stosowane wybiórczo. Pewnie za to dostanę bana, ale prawda sama ciśnie się na usta.
Szkoda, że niektórzy pozwalają sobie na prywatne wycieczki i ostre offtopy. Jak zwykle prawo jest stosowane wybiórczo. Pewnie za to dostanę bana, ale prawda sama ciśnie się na usta.
- lczerwosz
- Administrator
No nieco przydługie, jest trochę niedoróbek. Już komentowane dawno. Ale zgadzam się, że warte uwagi. Dlatego przypomniałem. I w kontekście barteczkam, który najwyraźniej nudzi się w sanatorium. A mógłby potworzyć, jeśli umie.panek pisze:Genialne opowiadanie. Winszuję! Brawo, brawo, brawo!!!
A co konkretnie Ci się nie podoba. Może sanatorium dla Waldemara, albo sposób w jaki potraktował koleżanki z portalu. Tylko za to, że skomentowały jego tekst.panek pisze:Szkoda, że niektórzy pozwalają sobie na prywatne wycieczki i ostre offtopy.
A że napisał dobry tekst, to trzeba potwierdzić. Ale to nie usprawiedliwia chamstwa. Czy masz inne zdanie pani Panko, jeśli wolisz przyjąć taką płeć od dziś. Wirtualną. A może obraźliwe słowa, to tez tylko byt wirtualny. Ale Twoje zarzuty jak najbardziej realne. To zdecyduj się.
Albo albo.
- skaranie boskie
- Administrator
Z administracyjnego obowiązku ujawniam, że dalszy ciąg opowieści Waldemara Kubasa, a właściwe cała opowieść w jednym kawałku, bo tak sobie Autor zażyczył) jest do przeczytania tutaj.
Kloszard to nie zawód...
To pasja, styl życia, realizacja marzeń z dzieciństwa.