Szansa
- EdwardSkwarcan
Re: Szansa
Bywa, że teksty nużą czytającego.
Dotrwałem do końca, więc sprawna ręka.

Dotrwałem do końca, więc sprawna ręka.

- eka
- Moderator
Trzeszczący Szczepanie, tutaj krążyła ta myśl o zanikaniu postaci.eka pisze:Sądzę, że jeśli nawet Twój bohater odnajdzie w niezliczonych mgielnych wędrówkach swój mega kawałek jednego z Kosmosów, to albo będzie w nim jak Robinson albo namówi innych do przesiedlenia się na jego terytorium. Zatem konieczna jest współpraca. Nie pojawiliśmy się tu z samoistnym zestawem genów li tylko z Ducha, ale i z ewolucji całego bios.
Interpretacja obrazu - faktycznie, można się dopatrzeć analogii.
---------
Gorgiaszu, gratulacje za podium.

-
Dopiero teraz zauważyłem, że w Gorgiaszowej literaturze występują wyłącznie Robinsonowie... Robinsonowie z wyboru. Stojąc w tłumie też można być Robinsonem. Zagubiony we mgle zawsze może sobie powiedzieć, że Ziemia jest kulą i każda droga prowadzi do domu.eka pisze:Sądzę, że jeśli nawet Twój bohater odnajdzie w niezliczonych mgielnych wędrówkach swój mega kawałek jednego z Kosmosów, to albo będzie w nim jak Robinson...
Statystycznie bardziej prawdopodobne, ale imperatyw samotności, choć występuje rzadko, wydaje się nie do przezwyciężenia.eka pisze:...albo namówi innych do przesiedlenia się na jego terytorium. Zatem konieczna jest współpraca. Nie pojawiliśmy się tu z samoistnym zestawem genów li tylko z Ducha, ale i z ewolucji całego bios.
Szczepan użył szarej komórki-jedynaczki i zatrzeszczał jeszcze bardziej

Gorgiaszu, dołączam się do gratulacji.
- eka
- Moderator
- z Miaukami:)szczepantrzeszcz pisze:Dopiero teraz zauważyłem, że w Gorgiaszowej literaturze występują wyłącznie Robinsonowie...
Gdy spotyka się człowiek z upierdliwymi osobowościami - też najchętniej popłynąłby na bezludną, Trzeszczu:)