Powrót
Moderatorzy: skaranie boskie, Gorgiasz
Re: Powrót
Nie powiedziałem, żebyś z nich zrezygnowała, może zacznij od tekstów o pośredniej długości? Zawsze warto mieć skonceptualizowane zakończenie, jak masz je, to i reszta się znajdzie.

- Alicja Jonasz
Właśnie tego nie umiem, Karolku:) Siadam do komputera i dopiero wtedy powstaje pierwsze zdanie, drugie... Próbowałam planować, ale i tak wychodziło zupełnie coś innego:) Może kiedyś, przecież jestem jeszcze dzieciuchem 

Alicja Jonasz
"A kiedy przyjdzie także po mnie
Zegarmistrz światła purpurowy
By mi zabełtać błękit w głowie
To będę jasny i gotowy"
Tadeusz Woźniak
"A kiedy przyjdzie także po mnie
Zegarmistrz światła purpurowy
By mi zabełtać błękit w głowie
To będę jasny i gotowy"
Tadeusz Woźniak
- Patka
Czytałam tę mini wcześniej, ale jakoś nie skomentowałam - teraz nadrabiam zaległości.
Zakończenie od połowy utworu przewidywalne, historia nie przemawia do mnie. Resztę napisał Gorgiasz.
Pozdrawiam
Patka
Zakończenie od połowy utworu przewidywalne, historia nie przemawia do mnie. Resztę napisał Gorgiasz.
Pozdrawiam
Patka
-
Przeczytałam z zainteresowaniem. Przy słowach blady i spokojny - już się domyśliłam, po co przyspieszenie i tiry.
Na słowie nigdy - byłam pewna.Właściwie - koniec. Nie boli bo odbieram jako b0unt przeciw stereotypom, przeciwko łatwym rozwiązaniom, czy machnięciom ręki na to, co jednorazowe i niepowtarzalne.
Czuję tekst.Lubię tak - radykalnie i niewiarygodnie!
Pozdrawiam
Małgosia
Na słowie nigdy - byłam pewna.Właściwie - koniec. Nie boli bo odbieram jako b0unt przeciw stereotypom, przeciwko łatwym rozwiązaniom, czy machnięciom ręki na to, co jednorazowe i niepowtarzalne.
Czuję tekst.Lubię tak - radykalnie i niewiarygodnie!
Pozdrawiam
Małgosia