Bardzo obu panom dziekuje.
Bardzo.
sukulent
Moderatorzy: skaranie boskie, Gorgiasz
- 411
Re: sukulent
Nie będę cytować innych. Poczekam aż inni będą cytować mnie.
- zdzichu
Nie ma za co dziękować pani/panie 411.
Napisałaś/eś dobry kawałek prozy o życiu. Ja uwielbiam takie życiowe teksty. Pochwaliłem, bo jest za co. Jakby było chujowo, też bym o tym napisał. Jeszcze tu jestem krótko i nie wiem, jakie tu panują zwyczaje. Zauważyłem, że pod utworami opisujecie swoje wrażenia. czy można też opisać te złe, nieprzyjemne dla autora, jeśli są?
Napisałaś/eś dobry kawałek prozy o życiu. Ja uwielbiam takie życiowe teksty. Pochwaliłem, bo jest za co. Jakby było chujowo, też bym o tym napisał. Jeszcze tu jestem krótko i nie wiem, jakie tu panują zwyczaje. Zauważyłem, że pod utworami opisujecie swoje wrażenia. czy można też opisać te złe, nieprzyjemne dla autora, jeśli są?
kurna po piersze
chcem pisać wiersze
po kurna drugie
zawsze mam w czubie
chcem pisać wiersze
po kurna drugie
zawsze mam w czubie
- Patka
Pisz jak uważasz zdzichu. Byle z kulturą. Jak się autor obrazi na (za?) krytykę, to będzie jego sprawa, nie twoja. Osobiście nie cierpię nadmiernego lizudupstwa i owijania w bawełnę. Nie podoba mi się - to piszę, co ja będę się przejmować, że mogę kogoś urazić. Przecież komentuję tekst, nie autora.
Przepraszam za wtrącenie.
Przepraszam za wtrącenie.
-
Po lekturze musiałam wziąć głęboki oddech. Znaczy się: brawo, niezmiernie sugestywny, obrazowy tekst, który potrafi wbić do fotela. Smutek, samotność, ból, przeplatają się wraz z oczekiwaniem na Małgorzatę.
Przeczytałam z ogromną przyjemnością.
A.
Przeczytałam z ogromną przyjemnością.
A.
- 411
Karolku, Adelo - pieknie Wam dziekuje za zajrzenie i odkurzenie starego juz tekstu.
A jeszcze bardziej, ze sie podobalo.
Mam do niego specjalny stosunek i tym bardziej jest mi milo.
Dziekuje,
klaniam sie,
J.

A jeszcze bardziej, ze sie podobalo.
Mam do niego specjalny stosunek i tym bardziej jest mi milo.
Dziekuje,
klaniam sie,
J.

Nie będę cytować innych. Poczekam aż inni będą cytować mnie.