Wartościowanie
- refluks
Re: Wartościowanie
Popatrzyłem w profil bronmusa45.
Od swego powrotu pisze poezję, wkleja zdjęcia i złote myśli, komentuje wydarzenia polityczne, uprawia szaradziarską gimnastykę słowem.
Nie przeklina, nie prowokuje awantur, nie dymi. Nie ma permanentnego problemu z żadnym juzerem poza jednym: alchemikiem.
Który przylgnął do niego i go prowokuje. Ewidentnie dąży do wyoutowania go z forum.
Ja tak to widzę, a jak ja coś widzę, to tak jest.
A co do uwagi alchemika o trollach: to jak z tą słomką i belką.
Od swego powrotu pisze poezję, wkleja zdjęcia i złote myśli, komentuje wydarzenia polityczne, uprawia szaradziarską gimnastykę słowem.
Nie przeklina, nie prowokuje awantur, nie dymi. Nie ma permanentnego problemu z żadnym juzerem poza jednym: alchemikiem.
Który przylgnął do niego i go prowokuje. Ewidentnie dąży do wyoutowania go z forum.
Ja tak to widzę, a jak ja coś widzę, to tak jest.
A co do uwagi alchemika o trollach: to jak z tą słomką i belką.
- alchemik
No widzisz, rozmawiam z tobą jak troll z trollem (męczy już mnie ten kostium), a mógłbym ci wlepić z kilka upomnień za oświadczenia skierowane przeciwko portalowi.
Zastanów się nad dalszą drogą, bo to może być kolejny, z którego wylecisz. Masz niezły ślad w cyberprzestrzeni.
Zastanów się nad dalszą drogą, bo to może być kolejny, z którego wylecisz. Masz niezły ślad w cyberprzestrzeni.
* * * * * * * * *
Jak być mądrym.. .?
Ukrywać swoją głupotę!
G.B. Shaw
Lub okazywać ją w niewielkich dawkach, kiedy się tego po tobie spodziewają.
J.E.S.
* * * * * * * * *
alchemik@osme-pietro.pl
Jak być mądrym.. .?
Ukrywać swoją głupotę!
G.B. Shaw
J.E.S.
* * * * * * * * *
alchemik@osme-pietro.pl
- alchemik
Refluksjo, nie przeginaj.
Nie dla ciebie przypowieści biblijne.
Właśnie wartościuję.
Nie dla ciebie przypowieści biblijne.
Właśnie wartościuję.
* * * * * * * * *
Jak być mądrym.. .?
Ukrywać swoją głupotę!
G.B. Shaw
J.E.S.
* * * * * * * * *
alchemik@osme-pietro.pl
Jak być mądrym.. .?
Ukrywać swoją głupotę!
G.B. Shaw
J.E.S.
* * * * * * * * *
alchemik@osme-pietro.pl
adresat - @alchemik
- hi...hi...hi... ale gigalomania..!!! Użytkownik @alchemik uosabia sobą całość portalu, wobec którego ja wydaję jakieś oświadczenia szkalujące... Posłużę się więc powiedzeniem (myślą), którą namiętnie publikujesz w swoim podpisie:
Kłamstwo wymaga wiary, aby zaistnieć. Uwierzę w każde pod warunkiem, że mi się spodoba.
J.E.S.
A teraz zapytam - ilu znajdziesz wierzących na tymże forum, którzy będą stanowić dowód dla twojej tezy? hi...hi... hi
- hi...hi...hi... ale gigalomania..!!! Użytkownik @alchemik uosabia sobą całość portalu, wobec którego ja wydaję jakieś oświadczenia szkalujące... Posłużę się więc powiedzeniem (myślą), którą namiętnie publikujesz w swoim podpisie:
Kłamstwo wymaga wiary, aby zaistnieć. Uwierzę w każde pod warunkiem, że mi się spodoba.
J.E.S.
A teraz zapytam - ilu znajdziesz wierzących na tymże forum, którzy będą stanowić dowód dla twojej tezy? hi...hi... hi
- alchemik
Ja się nie wtrącam do wiary innych, nawet do swojej.
Raz wierzę, raz nie wierzę.
Próbuję uwierzyć, że ty nie próbujesz szkalować kolejnego portalu.
Ale kiepsko mi to wychodzi.
EOT
Raz wierzę, raz nie wierzę.
Próbuję uwierzyć, że ty nie próbujesz szkalować kolejnego portalu.
Ale kiepsko mi to wychodzi.
EOT
* * * * * * * * *
Jak być mądrym.. .?
Ukrywać swoją głupotę!
G.B. Shaw
J.E.S.
* * * * * * * * *
alchemik@osme-pietro.pl
Jak być mądrym.. .?
Ukrywać swoją głupotę!
G.B. Shaw
J.E.S.
* * * * * * * * *
alchemik@osme-pietro.pl
Kończę dyskusję z tobą - nie ta liga, a musiałbym zdegradować się do twojego wymiaru, czego nie myślę zrobić...
EOT - jeśli wiesz, co to znaczy
EOT - jeśli wiesz, co to znaczy
- Patka
Bronmusie drogi,
nie wiem, czy wiesz, ale nikt smrodu nie lubi, a ty właśnie swoimi kolejnymi wpisami, bezpodstawnymi narzekaniami na moderację i ogólnym sianiem zamętu i zawracaniem czterech liter Zespołowi, który wolałby zająć się pożyteczniejszymi rzeczami, sprawiasz, że miło i przyjemnie nie jest. Bardzo proszę, byś przed opublikowaniem każdego postu zastanowił się ze trzy razy, czy warto - skorzystasz na tym i ty, nie robiąc z siebie... (tu dopisz, co ci pasuje najbardziej) po raz kolejny, i my, bo nie będziemy musieli czytać czegoś, czego wcale nie chcemy. Nikt nikomu nie życzy źle, jak ci się wydaje, moderatorzy pracują na forum jak tylko mogą, a że czasem z czymś się spóźnią, coś przeoczą, źle coś zrobią, to nie powód, by od razu wieszać na nich psy.
To upomnienie jest przede wszystkim za ciągłe, natarczywe atakowanie Zespołu, zwłaszcza moderatora alchemika, ale w sumie powinno ci się dostać głównie za działanie na szkodę forum, jak słusznie napisał użytkownik nie na chacie.
Miłego dnia życzę i spokoju
Patka
nie wiem, czy wiesz, ale nikt smrodu nie lubi, a ty właśnie swoimi kolejnymi wpisami, bezpodstawnymi narzekaniami na moderację i ogólnym sianiem zamętu i zawracaniem czterech liter Zespołowi, który wolałby zająć się pożyteczniejszymi rzeczami, sprawiasz, że miło i przyjemnie nie jest. Bardzo proszę, byś przed opublikowaniem każdego postu zastanowił się ze trzy razy, czy warto - skorzystasz na tym i ty, nie robiąc z siebie... (tu dopisz, co ci pasuje najbardziej) po raz kolejny, i my, bo nie będziemy musieli czytać czegoś, czego wcale nie chcemy. Nikt nikomu nie życzy źle, jak ci się wydaje, moderatorzy pracują na forum jak tylko mogą, a że czasem z czymś się spóźnią, coś przeoczą, źle coś zrobią, to nie powód, by od razu wieszać na nich psy.
To upomnienie jest przede wszystkim za ciągłe, natarczywe atakowanie Zespołu, zwłaszcza moderatora alchemika, ale w sumie powinno ci się dostać głównie za działanie na szkodę forum, jak słusznie napisał użytkownik nie na chacie.
Miłego dnia życzę i spokoju

Patka
...proszę przyjrzeć się @alchemik, w jaki sposób on - moderator - traktuje mnie, użytkownika na kilku innych tematach, nie tylko tutaj. To już zauważył jeden z użytkowników, lecz Wy oczywiście musicie przecież bronić swojego...
...
...
- skaranie boskie
- Administrator
Tak, musimy.
Gdybyśmy pozwolili bezkarnie atakować moderatorów, niedługo nie znaleźlibyśmy żadnego chętnego do tej funkcji. Nasi Moderatorzy to ludzie, którzy wkładają w ten portal masę swojego czasu, energii, dobrej woli i... nerwów, które Ty i Tobie podobni próbują im, z uporem godnym lepszej sprawy, szarpać. Oświadczam, że dłużej nie będę na to pozwalał.
Od tej chwili upoważniam każdego z Moderatorów do przyznawania ostrzeżenia każdemu, kto personalnie zaatakuje kogokolwiek z zespołu, bez wcześniejszego dawania upomnienia.
Dość walki z wiatrakami.
Gdybyśmy pozwolili bezkarnie atakować moderatorów, niedługo nie znaleźlibyśmy żadnego chętnego do tej funkcji. Nasi Moderatorzy to ludzie, którzy wkładają w ten portal masę swojego czasu, energii, dobrej woli i... nerwów, które Ty i Tobie podobni próbują im, z uporem godnym lepszej sprawy, szarpać. Oświadczam, że dłużej nie będę na to pozwalał.
Od tej chwili upoważniam każdego z Moderatorów do przyznawania ostrzeżenia każdemu, kto personalnie zaatakuje kogokolwiek z zespołu, bez wcześniejszego dawania upomnienia.
Dość walki z wiatrakami.
Kloszard to nie zawód...
To pasja, styl życia, realizacja marzeń z dzieciństwa.