jeśli nie jesteś jednością
Re: jeśli nie jesteś jednością
Slonko, moze byloby to porozumienie mozliwe bezwarunkowo. Gdybys na przyklad zamiast dopisywac swoje fantazje- normalnie i po prostu zapytala. Wowczas Ci odpowiem, z Twoimi wyobrazeniami mnie rozmowa nie ma sensu. Uznaj je za to co chcesz skoro tak wolisz. Wyobrazac sobie ze wiesz zamiast zapytac i wiedziec
dlatego ze pisze z komorki, klawiaturka jest malutka a ja przyslepa i czesto wskakuja nieproszone. O ile widze- usuwam je.
-
- Kontakt:
Tekst jest bez wartości, jeżeli autor musi wywodzić sposób swojego rozumowania.
Andrzej Bonifacy Fudali
aleś wymyślił ;)
robię uprzejmość tłomacząc, nie mam takiego musu
robię uprzejmość tłomacząc, nie mam takiego musu
-
- Kontakt:
Wierszonno, zapewne nieświadomie implikujesz ripostę:
robię uprzejmość komentując, nie mam takiego musu.
Komentuję nie dlatego, aby cię zdołować, lub zrobić ci przykrość.
Nikt z czytelników nie siedzi w twojej głowie i, sądząc po komentarzach, nikt nie wie "co autor miał na myśli" bez twoich objaśnień. To, że twoje objaśnienia są czytelne, nie ma tu żadnego znaczenia, przecież nie załączysz ich do tej myśli w jakiejkolwiek publikacji.
Powtarzam: twoja myśl jest nieczytelna!
robię uprzejmość komentując, nie mam takiego musu.
Komentuję nie dlatego, aby cię zdołować, lub zrobić ci przykrość.
Nikt z czytelników nie siedzi w twojej głowie i, sądząc po komentarzach, nikt nie wie "co autor miał na myśli" bez twoich objaśnień. To, że twoje objaśnienia są czytelne, nie ma tu żadnego znaczenia, przecież nie załączysz ich do tej myśli w jakiejkolwiek publikacji.
Powtarzam: twoja myśl jest nieczytelna!
Andrzej Bonifacy Fudali
a może nieczytalna? ;)
a może niepoczytalna? :)
Bonifacy, przekonuje mnie to, co mnie przekonuje, natomiast to co mnie nie przekonuje, to mnie nie przekonuje. mam nadzieję, że wyrażam się jasno? ;) zrozumiałam też, że moja myśl ciebie nie przekonuje, co przyjmuję z pełnym zrozumieniem. nie mam ambicji przekonywać wszystkich.
ciao
a może niepoczytalna? :)
Bonifacy, przekonuje mnie to, co mnie przekonuje, natomiast to co mnie nie przekonuje, to mnie nie przekonuje. mam nadzieję, że wyrażam się jasno? ;) zrozumiałam też, że moja myśl ciebie nie przekonuje, co przyjmuję z pełnym zrozumieniem. nie mam ambicji przekonywać wszystkich.
ciao
-
- Kontakt:
czy ty jesteś belfrem?
Bonciu, kochanie, wymień swoje wszystkie włosy na głowie, a dostaniesz szóstkę :)
Bonciu, kochanie, wymień swoje wszystkie włosy na głowie, a dostaniesz szóstkę :)