Szczytowanie
-
Szczytowanie
Mówienie o kimś, że jest w szczytowej formie, jest jak wyrok. Jak by na to nie spojrzeć, ze szczytu droga jest tylko w dół.
-
Re: Szczytowanie
Prawda. Jak dobrze, że nikt tego o mnie jeszcze nie powiedział ; )
-
Zastanawiające...
Zaintrygowała mnie ta myśl, sam nigdy bym tak nie rozważał owych stanów szczytu (oczywiście nie chodzi mi o orgazm
)
Warte głębszej analizy.
Zaintrygowała mnie ta myśl, sam nigdy bym tak nie rozważał owych stanów szczytu (oczywiście nie chodzi mi o orgazm

Warte głębszej analizy.
"Nie głaskało mnie życie po głowie,
nie pijałem ptasiego mleka -
no i dobrze, no i na zdrowie:
tak wyrasta się na człowieka..."
W. Broniewski - "Mannlicher"
nie pijałem ptasiego mleka -
no i dobrze, no i na zdrowie:
tak wyrasta się na człowieka..."
W. Broniewski - "Mannlicher"
-
i bogu dzięki Emely, wszystko przed tobąemelly pisze:Prawda. Jak dobrze, że nikt tego o mnie jeszcze nie powiedział ; )

a widzisz... Miło, że zainspirowałem.Sede Vacante pisze:Zaintrygowała mnie ta myśl, sam nigdy bym tak nie rozważał owych stanów szczytu
-
odwrócenie tezy mówiącej że jeżeli upadłeś na samo dno to może być już tylko lepiej
Socjalizm świetnie nadaje się do fałszowania świadomości zbiorowej, gdyż jest intelektualną pokusą ćwierćinteligenta. - Stefan Kisielewski
-
- Kontakt:
Prawda, najprawdziwsza prawda, przegadana.
Drugie zdanie, to jawne i niemal nachalne dopowiedzenie jako oczywista oczywistość.
Psss... Wyłazi na to, że plączemy się miedzy nawiasami zapodanymi przez Stepaniana i @psika. Najczęściej w ogóle ich nie dotykając.
Drugie zdanie, to jawne i niemal nachalne dopowiedzenie jako oczywista oczywistość.
Psss... Wyłazi na to, że plączemy się miedzy nawiasami zapodanymi przez Stepaniana i @psika. Najczęściej w ogóle ich nie dotykając.
Andrzej Bonifacy Fudali