wierzcie lub nie
-
wierzcie lub nie
Marzenia zawsze mogą się spełnić. Jeśli nie osiągniesz tego sam, to zrobią to dla Ciebie inni. 

Wiatr kroczy moim śladem. Nie nie kroczy, to ja jestem Wiatr.
nalka31@osme-pietro.pl
nalka31@osme-pietro.pl
Re: wierzcie lub nie
Nalko, osiaga sie cele, wysnute w umysle. Marzenia sa w sercu i tylko milosc je spelnia. Nie czyn z przepieknych. bialych ptakow kury znoszaxej zlote jajka. .Powiedz jak inni moga spelnic tesknoty Twego serca? Wszystko o czym marzymy jest w nas...
-
Aniu nie robię z marzeń kury znoszącej złote jajka. Bywa, że inni te tęsknoty spełniają. Jedno z moich marzeń się właśnie spełniło dzięki innym, a nie widziałam na to żadnych szans. Nie wszystkie tęsknoty są tęsknotą serca. To też pragnienia i pasje o których wiedzą bliskie nam osoby.
Wiatr kroczy moim śladem. Nie nie kroczy, to ja jestem Wiatr.
nalka31@osme-pietro.pl
nalka31@osme-pietro.pl
Nalko, przepraszam, zle to ujelam. Kiedys zastanawialam sie nad tym czym sa marzenia. Przez M, i jest to oczywiscie moje zdanie, powiedzialabym tak: zadnej rzeczy na ziemi i niebie/ niczego co juz znam/nic o czym.nie wiem/ - ostatni wers kazdy sam wpisuje. Jednak roznica pomiedzy spelnieniem- zwroc uwage na slowo
s- pelnienie, a realizacja jest kolosalna, realizujemy cele, zalozenia, to co wymarzymy mysla, wyobrazeniem- w glowach. Marzenia- serdeczne pragnienia rodza sie w glebi serca teskniacego.do tego co znamy, co pamietamy, jest to zywa pamiec, zapisana w nas jako ulotne przeczucie pelni, ktorej brak powoduje pragnienie...
s- pelnienie, a realizacja jest kolosalna, realizujemy cele, zalozenia, to co wymarzymy mysla, wyobrazeniem- w glowach. Marzenia- serdeczne pragnienia rodza sie w glebi serca teskniacego.do tego co znamy, co pamietamy, jest to zywa pamiec, zapisana w nas jako ulotne przeczucie pelni, ktorej brak powoduje pragnienie...
-
marzenia się nigdy nie spełniają
spełnione to juz nie marzenia :-(
spełnione to juz nie marzenia :-(
-
- Kontakt:
...to zrobią to dla Siebie inni.
E tam, taka myśl to pobożnie naiwne życzenia.

E tam, taka myśl to pobożnie naiwne życzenia.

Andrzej Bonifacy Fudali