Ósme piętro

Uwaga! Tu wchodzisz na własne ryzyko i odpowiedzialność.
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
lczerwosz
Administrator

Re: Ósme piętro

#91 Post autor: lczerwosz » 26 sty 2013, 22:48

iskierka pisze:heh co? miałabym tu tylko komentować, po co to bez sensu.
żeby licho nie kusiło

jonathan

#92 Post autor: jonathan » 26 sty 2013, 22:51

Widzę że od wczoraj rozgorzała dyskusja, o zasadności zbanowania iskierki z powodu plagiatu.
Dopiero teraz przeczytałem cały wątek, poznałem zagadnienie i muszę stwierdzić, że Twoja wina iskierko, jest moim zdaniem bezdyskusyjna. Poza tym robisz z ludzi wariatów, manipulując odpowiedziami. Dlatego też nie oczekuj od nas, współuczestników portalu, zrozumienia, a tymbardziej akceptacji takich zachowań. Piszesz że nie zrobiłaś tego specjalnie. To nader śmieszne, powiem nawet że dziecinne tłumaczenie, a przecież jesteś dorosłą kobietą i oczekujesz abyśmy traktowali Cię poważnie.
Dopytujesz się z uporem maniaka, o autorkę wiersza który padł ofiarą Twojego plagiatu, a przecież doskonale wiesz, gdzie Ci to wytknięto i przedstawiono dowód w postaci linka, - to też niepoważne.
Proszę Cię iskierko nie pogrążaj się jeszcze bardziej, bo jesteś żałosna w swoich tłumaczeniach.
Przychylam się tu do zdania Leszka, że wszystko co robisz, działa w rezultacie przeciw Tobie.
Myślę też że większość z nas ma już wyrobione zdanie o Tobie i o tym co prezentujesz na portalu.
Uważam że jedynym lekarstwem jest czas, którego upływ ostudzi emocje wywołane całym zdarzeniem, a Tobie pozwoli przemyśleć sprawę, i wyciągnąć odpowiednie wnioski. Przecież wszyscy uczymy sie na błędach.
To jest moja odpowiedź-sugestia na pytanie, co mozesz zrobić w tej sytuacji, bo jak zaznaczył skaranie decyzja jest ostateczna i nieodwołalna. Świat nie kończy się na 8-mym piętrze iskierko.
poezja jest chorobą niektórych ludzi, podobnie jak perła jest cierpieniem ostrygi
Heinrich Heine

iskierka

#93 Post autor: iskierka » 26 sty 2013, 22:52

Nie, nigdy się na taki coś nie zgodzę, albo jestem na portalu i normalnie piszę, komentuję i udzielam się, albo nie.

Awatar użytkownika
skaranie boskie
Administrator

#94 Post autor: skaranie boskie » 26 sty 2013, 22:57

iskierka pisze:albo jestem na portalu i normalnie piszę, komentuję i udzielam się, albo nie.
Nie jesteś. W chwili obecnej jesteś tylko gościem.
iskierka pisze:Nie, nigdy się na taki coś nie zgodzę
Ale my Cię o zgodę nie pytamy, podobnie, jak Ty nie pytałaś nas o zgodę na publikację plagiatu.
Kloszard to nie zawód...
To pasja, styl życia, realizacja marzeń z dzieciństwa.

skaranieboskie@osme-pietro.pl

iskierka

#95 Post autor: iskierka » 26 sty 2013, 23:03

czyli skaranie boskie twoja męska duma odpowiada, to koniec z iskierką
nie damy jej szansy, bo się przyznała, do błędu, tu i teraz.
a ty jonatan, odbierz gg, napisałam ci coś
dobra skaranie boskie to twój portal nie mój

Awatar użytkownika
Gloinnen
Administrator

#96 Post autor: Gloinnen » 26 sty 2013, 23:09

Iskierko, nie potrafisz nawet czytać ze zrozumieniem tego, co się do Ciebie pisze.
Niechaj inny wiatr dzisiaj twe włosy rozwiewa
Niechaj na niebo inne twoje oczy patrzą
Niechaj inne twym stopom cień rzucają drzewa
Niechaj noc mnie pogodzi z jawą i rozpaczą

/B. Zadura

Awatar użytkownika
skaranie boskie
Administrator

#97 Post autor: skaranie boskie » 26 sty 2013, 23:10

W jednym muszę Alkowi przyznać rację.
Jak wyżej pisała Glo, wszystko (albo prawie wszystko) robimy po raz pierwszy, że brak nam doświadczeń. To jest przyczyną, że zawieszając czyjeś konto, zamykamy (co może wyglądać na celowe działanie) delikwentowi możliwość obrony. Właśnie przemyśleliśmy to i mamy pewien pomysł. W przyszłości, zawieszając czyjeś konto, automatycznie otworzymy w dziale dostępnym gościom, temat, w którym zawieszony będzie mógł się bronić. Dzięki Alku za inspirację.

Co do powyższego wpisu Iskierki - pozostawię go bez komentarza.
Kloszard to nie zawód...
To pasja, styl życia, realizacja marzeń z dzieciństwa.

skaranieboskie@osme-pietro.pl

iskierka

#98 Post autor: iskierka » 26 sty 2013, 23:12

sory Glo, ale już nie potrafię
wiem że już mam przesrane.
przez 4 głupie zdania.

jonathan

#99 Post autor: jonathan » 26 sty 2013, 23:20

iskierka pisze:a ty jonatan, odbierz gg, napisałam ci coś
Nie jestem zainteresowany iskra.
Nie ma już Ciebie na moim GG :sorry:
poezja jest chorobą niektórych ludzi, podobnie jak perła jest cierpieniem ostrygi
Heinrich Heine

Ania ayalen

#100 Post autor: Ania ayalen » 26 sty 2013, 23:21

Iskierko, bardzo dziekuje za odpowiedz. Wierze ze dasz sobie rade, ostatnie doswiadczenie jest cenna lekcja - mam nadzieje. Nie warto udawac nie siebie, to zawsze wylezie, sama widzisz. Pisz to co czujesz i tak jak czujesz, nie wszystkim wszystko.moze i musi sie podobac. Zycze Ci wielu madrych wyborow.
Przepraszam ze jako osoba z zewnatrz wtracilam sie w wewnetrzny problem.portalu...Alku, z bolem serca przyznam Ci racje w jednym chociaz- faktycznie czasem szkoda slow.

Zablokowany

Wróć do „MOIM SKROMNYM ZDANIEM”