groźby porzuconej grafomanki

Miejsce na ostrą satyrę, utwory prześmiewcze i Wasze rozmaite wygłupy. W granicach przyzwoitości.

Moderatorzy: skaranie boskie, Leon Gutner

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Lucile
Moderator
Re: groźby porzuconej grafomanki

#11 Post autor: Lucile » 02 lut 2015, 0:43

Dobry wieczór Nalko,
miło mi, że zechciałaś wstąpić i poczytać te moje "północnikowe" lekko erotyzujące żarciki - ot takie bzdurki - potrzebne po pracowicie oraz "po bożemu" spędzonym dzionku ;)
Dziękuję :rosa: :rosa: :rosa: i zawsze chętnie Cię ugoszczę :kofe:

Miłej nocy :kwiat:
Lucile
Non quivis, qui vestem gestat tigridis, audax

lucile@osme-pietro.pl

Awatar użytkownika
jacek placek

#12 Post autor: jacek placek » 08 lut 2015, 19:09

Dobre to wierszydełko, droga Lucile. Placek oczywiście musiał wtrącić swoje i podpowiada mi, że szkoda tego biedaka, ale nie słuchaj go, bo on nie ma pojęcia o pisaniu rozrywkowych gniotów. To smutas jest. Jeśli Gloinnen ogłosi konkurs na gniota, też będę chciał stanąć w szranki, więc już się bójcie. Nie mam ja, co prawda, ciupażki w torebce, ba, nawet torebki nie mam, ale mam klawiaturę i tej też nie zawaham się użyć. A i placek się odgraża, że za wygraną nie da.
Kiedyś kradliśmy księżyc, dziś skupujemy wiersze. :)

Awatar użytkownika
Lucile
Moderator

#13 Post autor: Lucile » 09 lut 2015, 0:30

Dobry wieczór jacku, a i placka też pięknie witam,
jacek placek pisze:Jeśli Gloinnen ogłosi konkurs na gniota, też będę chciał stanąć w szranki,
uprzedzam, że już stoję w blokach startowych i tylko czekam na wystrzał pistoletu Glo. i łatwo skóry nie oddam ;)

Serdeczności ślę Wam obu :) A swoją droga ciekawa jestem, kiedy placek powie - basta cosi, gia abbastanza questo il mio silenzio, ora dico io...- i zacznie mówić swoim głosem, a coś mi się zdaje, że włoski jest jego ulubionym językiem, nieprawdaż? ;)

Lucile :rosa:
Non quivis, qui vestem gestat tigridis, audax

lucile@osme-pietro.pl

ODPOWIEDZ

Wróć do „RADOSNA TWÓRCZOŚĆ”