Na miłość boską, Julka!
Jeśli napisałem o żółtej kartce, to nie znaczy, że chcę Cię stąd wyrzucić.
To dotyczyło tylko i wyłącznie tego jednego wiersza, który - moim zdaniem - jest kiepski. Jeśli ktoś zrobił z niego piosenkę, to i dobrze.
Tak, jak napisała Glo, piosenki rządzą się innymi prawami i odbierane są również inaczej. Zresztą napisałem, że jako pieśń pielgrzymkowo religijna, nie odbiega od klasyki. Dla mnie religijna, dla innych, być może, rozrywkowa, tu już decydują gusta.
Komentowanie utworów na naszym portalu nie ma zaspokajać niczyich ambicji, tylko być wyrażaniem rzetelnych i uczciwych opinii przez Użytkowników na temat konkretnych utworów, nie zaś całokształtu twórczości ich autorów, dlatego jeden nierobiący "dobrze" Autorowi komentarz, nie może być odbierany, jako zamach na jego osobę i całą twórczość.
Zamiast więc się obrażać i pisać pierdoły o kopaniu leżącego, pisz Ty wiersze tak, jak nieraz udowodniłaś, że potrafisz, to znaczy dobrze. I nie wylewaj strugi łez nad tym nieudanym wierszydłem, albo go popraw, a najlepiej napisz nowy. Jeśli nie masz nic przeciw temu, ten przeniosę do piosenek. Tylko napraw linka.