poludnik.jpg
z pobytu nad morzem 2
Moderatorzy: lczerwosz, Lucile
- lczerwosz
- Administrator
- lczerwosz
- Administrator
z pobytu nad morzem 2
u mnie działa, zdjęcia po 10 Mb wchodzą
z pobytu nad morzem 2
U mnie - według Twojej instrukcji (rozmiar 800 - 1000) nie działa. Musi być 250 podlinkowane - lecz przecież nie każdy o tym wie i nie każdy umie to zrobić...lczerwosz pisze: ↑17 sie 2017, 9:27u mnie działa, zdjęcia po 10 Mb wchodzą
- można - ale Ty nie byłeś tak łaskaw, aby mi to wyjaśnić - sam doszedłem do tego, co Ty - jako opiekun (moderator strony) winieneś opisać nawet w instrukcji. Czyżbym znowu się mylił i niesłusznie "atakował" władzę?

- lczerwosz
- Administrator
z pobytu nad morzem 2
gdzie w Twoich fotkach to przetesowałem, działa jak trzeba.
z pobytu nad morzem 2
- ile jeszcze razy mam powtórzyć?!!! działa od chwili, gdy potrafiłem wkleić fotkę podlinkowaną!!! - a to właśnie Ty w swojej "pożal się Boże" instrukcji powinieneś to wyjaśnić!!!lczerwosz pisze: ↑17 sie 2017, 10:03gdzie w Twoich fotkach to przetesowałem, działa jak trzeba.
- lczerwosz
- Administrator
z pobytu nad morzem 2
pokazuję na przykładzie wklejonej fotki tak ja tu
Tam jest tylko to:
A wcześniej został dodany plik o nazwie "poludnik.jpg" z dysku lokalnego (mojego) komputera, bez żadnego linkowania. Użyty został guzik "wstaw w tekst", ale to nie jest konieczne. Ale wtedy trzeba wpisać dowolny tekst w treść postu. I już.
Tam jest tylko to:
Kod: Zaznacz cały
[attachment=0]poludnik.jpg[/attachment]
z pobytu nad morzem 2
- przecież przed każdym moim obrazkiem widnieje u góry jakiś tekst odnoszący się do fotki... 

- lczerwosz
- Administrator
z pobytu nad morzem 2
Przykro mi, że nie umiesz z niej skorzystać. Niestety nie mam zbyt wiele czasu na wyjaśnianie prostych spraw. Wszelkie dalsze żale proszę kierować do Admina.bronmus45 pisze: ↑17 sie 2017, 10:13a to właśnie Ty w swojej "pożal się Boże" instrukcji powinieneś to wyjaśnić!!!
A rozkazy możesz wydawać swoim podwładnym albo to robiłeś kiedyś. Ja nie pozostaje z Tobą w żadnej zależności służbowej i wypraszam sobie ten tryb rozkazujący. Wiem, weszło Ci w krew.
No to i piszę, że coś powinno w tekście wiadomości być. Jeśli dajesz tekst, to dawaj właśnie. Gdyby go nie było, system by się upomniał.bronmus45 pisze: ↑17 sie 2017, 10:45przecież przed każdym moim obrazkiem widnieje u góry jakiś tekst odnoszący się do fotki..
z pobytu nad morzem 2
czy Ty - tak ogólnie - rozumiesz słowo INSTRUKCJA (do czegoś tam)...?