Ciekawa jestem, czy będzie łatwiejsza do odgadnięcia?
serdecznie
iTuiTam
Kolejna zagadka.
Co to takiego (2)
Moderatorzy: lczerwosz, Lucile
- iTuiTam
Co to takiego (2)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
Re: Co to takiego (2)
no, wygląda na otwarte, jakieś plastikowe opakowanie... 

- 411
Ja stawiam na luske czegos. Jak suchy kokon, gdy juz niepotrzebny. A juz tak zupelnie szczerze, to kojarzy mi sie z dziecinstwem - Tato mial taki fajny klej do papieru C-costam sie nazywal i najfajniejsza zabawa bylo smarowanie nim dloni, a potem, gdy wysechl, sciaganie wlasnie takich lusek. Kapitalne to bylo...
No i widzisz? Jedno zdjecie, a tyle wspomnien.
Ale i tak jestem ciekawa.
Milego, J.

Milego, J.

Nie będę cytować innych. Poczekam aż inni będą cytować mnie.
- coobus
Nie potrafię sprostać wyzwaniu. Stawiam tylko na coś naturalnego, wytwór matki natury, bo raczej nie sztuczne opakowanie. Ale nie kojarzę, pewnie nie mam do tego podstaw.
I też z zaciekawieniem czekam na wyjaśnienie.
Z pozdrowieniami
Z pozdrowieniami

” Intuicyjny umysł jest świętym darem, a racjonalny umysł - jego wiernym sługą." - Albert Einstein
- iTuiTam
W pewnym sensie 'otwarte', ale nie plastikoweAlek Osiński pisze:no, wygląda na otwarte, jakieś plastikowe opakowanie...![]()

dziękuję za spojrzenie i udział w zabawie

Łuska z suchego kleju... zbliża się do obiektu przedstawionego na pomalowanych deskach.411 pisze:Ja stawiam na luske czegos. Jak suchy kokon, gdy juz niepotrzebny. A juz tak zupelnie szczerze, to kojarzy mi sie z dziecinstwem - Tato mial taki fajny klej do papieru C-costam sie nazywal i najfajniejsza zabawa bylo smarowanie nim dloni, a potem, gdy wysechl, sciaganie wlasnie takich lusek. Kapitalne to bylo...
Milego, J.
![]()

Dziękuję za udział w zabawie, 411.
Co do wspomnień, to miłe o czym piszesz. Takie drobiazgi i chwile zapamiętuje się na długo i wystarczy 'coś', by je ożywić.
Wytwór natury, powiadasz? Jeżeli ta bańka mydlana jest wytworem natury, to tak. Jednak ktoś ją musi stworzyć. Do takiego stworzenia, jak na fotografii, potrzebne są odpowiednie warunki naturalne.coobus pisze:Nie potrafię sprostać wyzwaniu. Stawiam tylko na coś naturalnego, wytwór matki natury, bo raczej nie sztuczne opakowanie. Ale nie kojarzę, pewnie nie mam do tego podstaw.
Z pozdrowieniami![]()
Bardzo dziękuję za wspólną zabawę