jesieni
iTuiTam
IX 2013
fragment całości
Klon w parku Ujazdowskim
Moderatorzy: lczerwosz, Lucile
- iTuiTam
Klon w parku Ujazdowskim
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- coobus
Re: Klon w parku Ujazdowskim
Nawet nie wiesz, że trafiłaś. Jest takie miejsce w Warszawie, które ja, moja żona, mój syn, otaczamy szczególnym kultem, i każde z nas ma swoje własne ku temu powody. Park Ujazdowski.
Trafiłaś...
Widzę w dacie wrzesień 2013, czyżbyś była tu na urlopie? A gdzie ja wtedy byłem?
Może kiedyś wpadnę na Ciebie na wspólnych ścieżkach, choć to wydaje się nierealne. Udowodnilibyśmy, że świat jest wielką piaskownicą.
Pozdrawiam, Elu
Trafiłaś...
Widzę w dacie wrzesień 2013, czyżbyś była tu na urlopie? A gdzie ja wtedy byłem?
Może kiedyś wpadnę na Ciebie na wspólnych ścieżkach, choć to wydaje się nierealne. Udowodnilibyśmy, że świat jest wielką piaskownicą.
Pozdrawiam, Elu

” Intuicyjny umysł jest świętym darem, a racjonalny umysł - jego wiernym sługą." - Albert Einstein
- iTuiTam
Re: Klon w parku Ujazdowskim
Coobus-iu, mój mąż spędził dzieciństwo niedaleko tego parku. Spacer i klon wydarzyły się w tym roku.coobus pisze:Nawet nie wiesz, że trafiłaś. Jest takie miejsce w Warszawie, które ja, moja żona, mój syn, otaczamy szczególnym kultem, i każde z nas ma swoje własne ku temu powody. Park Ujazdowski.
Trafiłaś...
Pozdrawiam, Elu![]()
A że świat to nie-wielka piaskownica, to wiem od dawna.
też ciepło pozdrawiam
iTuiTam