- w naszym obiektywie -

Prosimy o powstrzymanie się od wklejania prywatnych zdjęć w stylu "u cioci na imieninach."

Moderatorzy: lczerwosz, Lucile

ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
bronmus45

- w naszym obiektywie -

#1 Post autor: bronmus45 » 17 sie 2017, 10:21

Te moje fotki przeniesione z działu Grafiki do Fotografii artystycznej przez moderatora Iczerwosz nie mają zbyt wiele (nic) wspólnego z artyzmem. Winien więc być utworzony osobny dział fotografii amatorskiej - o co zabiegam od dwóch lat - który to dział już... już... obiecał utworzyć moderator Iczerwosz, jedynie zastanawiał się nad nazwą dla niego. Nawet mu podpowiedziałem dwie nazwy... Dwa lata minęły, a bałagan jaki był, taki TRWA i zamierza TRWAĆ nadal... A mnie się oczywiście zarzuca stwarzanie tegoż bałaganu, no bo przecież trzeba mieć "ciutkę" cywilnej odwagi, aby wypowiedzieć prawdę. :down:

Awatar użytkownika
lczerwosz
Administrator

- w naszym obiektywie -

#2 Post autor: lczerwosz » 17 sie 2017, 10:41

To ja wykazując się "wielką cywilną odwagą", odpowiem. Załóż sobie bloga na np. onecie i tam wal te fotki bez opamiętania. Sam mówisz, że nie są artystyczne, tylko amatorskie. Taka jest prawda, że szukasz darmowego miejsca na przechowywanie swoich licznych prac. 8 piętro nie oferuje takich możliwości. Niestety. I myślę, że na ten temat koniec dyskusjów.

bronmus45

- w naszym obiektywie -

#3 Post autor: bronmus45 » 17 sie 2017, 10:51

- jak zwykle - zamiast siły argumentu - używasz argumentu siły - a gdzie obiecana strona na podobnej treści fotki, jak moje?... Pamiętasz chyba - lub sobie znajdź w czasach moich fotek z parapetu (mewy i inne) - jak byłeś chętnym na stworzenie takiej strony. Więc nie zwalaj teraz winy na moje zachcianki, fanaberie, etc...
Zapewne jest wielu innych - oprócz mnie - zainteresowanych tego typu stroną. Tylko się boją Twoich reakcji, więc wolą milczeć...

bronmus45

- w naszym obiektywie -

#4 Post autor: bronmus45 » 17 sie 2017, 11:04

proponuję zajrzeć pod adres:
.
topic19696.html

ODPOWIEDZ

Wróć do „FOTOGRAFIA ARTYSTYCZNA”