Widokówka

Prosimy o powstrzymanie się od wklejania prywatnych zdjęć w stylu "u cioci na imieninach."

Moderatorzy: lczerwosz, Lucile

ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
miniawka

Widokówka

#1 Post autor: miniawka » 07 mar 2012, 8:50

Witam,
to normalna widokówka. "Robi" ją oczywiście światło. A tam światło jest niesamowite.
Norwegia, port o osadzie rybackiej Stejgen - naprzeciwko Lofotó.
Adam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nałóg zwany Nadrealizmem to nieumiarkowane i namiętne stosowanie narkotyku jakim jest obraz. Luis Aragon

atma
Kontakt:

Re: Widokówka

#2 Post autor: atma » 07 mar 2012, 9:39

Rzeczywiście widokówka, można byłoby wysłać z pozdrowieniami z... gdyby nie te przepalenia obiektów i jachcików przy przystani. Tak, wiem - ostre słoneczne światło i biel... Ale przepalenie jest :(
Cóż z tego, że słoń silny, jeśli sam przynosi łańcuch, którym go wiążą

Awatar użytkownika
Miladora

#3 Post autor: Miladora » 14 mar 2012, 1:58

miniawka pisze: A tam światło jest niesamowite.
To prawda. :)
Zawsze tkwi we mnie coś,
co nie przestaje się uśmiechać.

(Romain Gary - Obietnica poranka)

ble

#4 Post autor: ble » 11 maja 2012, 20:23

Adam, po raz któryś obejrzałam świat podwodny (wpisawszy się tym razem), ale powiem Ci, te wszystkie kolorowe ryby i morza nie zrobiły na mnie takiego wrażenia jak ten obraz. Coś jest w takim oświetleniu, w surowości widoku, co mnie przeszywa na wskroś. Może więcej jest tu do wydobywania, może mniej oczywistego piękna - i to do mnie trafia. Coś, co dopiero trzeba odszukać, poznać, przeżyć - głębiej i trudniej niż wszystkie morza tropikalne. A myślałam, że one najpiękniejsze - do dziś.

Mówię Ci - umarłam i rodziłam się. Coś mnie wiąże z tym miejscem. Może dlatego, że bywałam w Norwegii.

ODPOWIEDZ

Wróć do „FOTOGRAFIA ARTYSTYCZNA”