- Do wyboru...
iTuiTam
20 II 2013
- Do wyboru...
Do wyboru
Moderatorzy: lczerwosz, Lucile
- jaga
-
Re: Do wyboru
Bez tych traw po prawej było by lepiej. 

-
- Kontakt:
Każde krzesełko w innym kolorze
. Dzięki temu fotka nie jest monotonna
. Tamta trawka też bardzo barwi zdjęcie. Nie ma na nim zbyt wiele elementów, ale te elementy są fajnie ujęte, ciekawie ustawione... tak, fotka jest bardzo ciekawa 

- iTuiTam
Pewnie tak, bo oczy tam wędrują. Ale też i sterylniejCoffee Creeper pisze:Bez tych traw po prawej było by lepiej.![]()

- beztrawkowo:
- beztrawkowo:
Pisałeś, Tomku, akurat w chwili, gdy odpowiadałam na komentarz CCBonsai(Tomasz Socha) pisze:Każde krzesełko w innym kolorze. Dzięki temu fotka nie jest monotonna
. Tamta trawka też bardzo barwi zdjęcie. Nie ma na nim zbyt wiele elementów, ale te elementy są fajnie ujęte, ciekawie ustawione... tak, fotka jest bardzo ciekawa
![]()

Dziękuję za spojrzenie i uwagi.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
No właśnie tej sterylności kompozycji mi tu brak. 
Ale idziesz "do przodu". Jest coraz lepiej!

- iTuiTam
To był mój wybór. Zdecydowałam zostawić tamtą kępkę, żeby nie ingerować w kadr. Kąt widzenia, jaki wybrałam nie pozwalał na eliminację traw.Coffee Creeper pisze:No właśnie tej sterylności kompozycji mi tu brak.
-
- Kontakt:
Hhe, ale trafiłemiTuiTam pisze:Pisałeś, Tomku, akurat w chwili, gdy odpowiadałam na komentarz CC![]()

:) bardzo dobrze z tą kepką traw, inaczej wyglądałoby jak ustawione w folderze turystyczym. tak jest ciekawe zderzenie naturalności z zabawkowymi kolorami :)
- iTuiTam
Taka jest prawda. Można sterylnie, czyściutko, bez zakłóceń a można też bardziej rzeczywistościowowierszonna pisze:bardzo dobrze z tą kepką traw, inaczej wyglądałoby jak ustawione w folderze turystyczym. tak jest ciekawe zderzenie naturalności z zabawkowymi kolorami
![]()

Dziękuję za spojrzenie.