kobieta z Saudi

Moderatorzy: Gloinnen, eka

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Fałszerz komunikatów
Re: kobieta z Saudi

#21 Post autor: Fałszerz komunikatów » 30 wrz 2014, 17:45

Haiker, Ty również otrzymujesz ostrzeżenie.

czochrata

Oświadczenie

#22 Post autor: czochrata » 01 paź 2014, 23:12

Oświadczam,że zachowałam sie niemerytorycznie i nieprofesjonalnie pod moim wierszem Kobieta z Saudi...za co wszystkich czytelników przepraszam :rosa: :rosa: :rosa: :rosa: :rosa: :crach: :crach: :crach: :crach:

Awatar użytkownika
skaranie boskie
Administrator

#23 Post autor: skaranie boskie » 01 paź 2014, 23:28

czochrata pisze:Oświadczam,że zachowałam sie niemerytorycznie i nieprofesjonalnie pod moim wierszem Kobieta z Saudi...za co wszystkich czytelników przepraszam :rosa: :rosa: :rosa: :rosa: :rosa: :crach: :crach: :crach: :crach:
Rozumiem, że nie mogłaś zamieścić tego oświadczenia w zamkniętym wątku, stąd jego nagły wykwit w nowym.
Przeniosłem tutaj i - na próbę - otwieram temat ponownie. Jeśli nadal będą pojawiać się w nim wypowiedzi podobne do tych, które spowodowały zamknięcie, zamkniemy go ponownie.
Tymczasem - ku powszechnej zgodzie - :beer: :beer: :beer:
Kloszard to nie zawód...
To pasja, styl życia, realizacja marzeń z dzieciństwa.

skaranieboskie@osme-pietro.pl

czochrata

#24 Post autor: czochrata » 01 paź 2014, 23:56

Wielkie dzięki,Admiralicjo szlachetna!!! :rosa: :rosa: :rosa: :vino: :vino: :vino: :vino: :vino: :vino: :vino: :vino:

Awatar użytkownika
Ewa Włodek

#25 Post autor: Ewa Włodek » 04 paź 2014, 20:14

zasłonięte oczy, zasypane gorącym piaskiem pustyni - jakby tak zwana ogólna sytuacja kobiet z tej części świata? Tak odebrałam przesłanie tej Twojej mini...
:rosa: :rosa:
pozdrawiam serdecznie...
Ewa

czochrata

#26 Post autor: czochrata » 06 paź 2014, 23:34

Dzięki Ewuniu kochana,jak zwykle strzał w dziesiątkę z interpretacją...Do szybkiego spotkania :rosa: :rosa: :rosa: :rosa: :rosa: :vino:

tea

#27 Post autor: tea » 10 paź 2014, 20:38

Haiker, wstydu oszczędź :down:

ono

#28 Post autor: ono » 12 paź 2014, 8:49

czochrata pisze:A paszoł won z mojego "ogródka"....jak chcesz rozrabiać to na Zacisze,tam tolerują takie półgłówki!!! :bee: :bee: :bee: :bee:

:bravo: :bee: :bee: :bee: :bee: :bee: :bee: :bee: :bee: :bee: :bee:

Dodano -- 12 paź 2014, 8:52 --
Patka pisze:Brawo, czochrata. Dzięki takim komentarzom, jakie napisałaś haikerowi tylko tracisz czytelników. No, pozazdrościć poziomu postów. :crach:

Obrażanie użytkowników jest niedozwolone. Jak to mówią dzieci: kto przezywa, tak się sam nazywa!

Wiersza nawet nie mam siły komentować.
Bożeszty mój , ty to czytasz i nie grzmisz!

Dodano -- 12 paź 2014, 8:53 --
czochrata pisze:Wypchaj sie Patka... :be:

Dodano -- 30 wrz 2014, 16:06 --

Cześć Fałszerzu nie ja zaczęłam tę farsę.... ;) ;) ;)
:sorry: to prawda

Dodano -- 12 paź 2014, 8:56 --
tea pisze:Dyskusja pod wierszem - moim zdaniem naprawdę dobrym została sprowadzona do poziomu Zacisza Poetyckiego. Jest to typowe, że krytykując wiersze innych niektórzy twórcy automatycznie dowartościowują się.
Niesmak.
rzeczywiscie - czyżby to byli komandosi z zacisza? czy już tam brakowało nowych wrogów i musieli tu przyjść

A teraz o wierszu., bo w ferorze walki umyka naszej uwadze(chyba haikerowi o to chodziło!), wiec powiem krótko : wiersz bardzo dobry - przesłanie tematyka i technika :bravo: :rosa:

pozdrawiam
kamil

Dodano -- 12 paź 2014, 9:09 --
czochrata pisze:Oświadczam,że zachowałam sie niemerytorycznie i nieprofesjonalnie pod moim wierszem Kobieta z Saudi...za co wszystkich czytelników przepraszam :rosa: :rosa: :rosa: :rosa: :rosa: :crach: :crach: :crach: :crach:

to jest kobieta z klasą, czego nalezy życzyć wszystkim , szczególnie dwojgu mącicielom

jeszcze raz kamil

Awatar użytkownika
lczerwosz
Administrator

#29 Post autor: lczerwosz » 12 paź 2014, 9:49

Upominam Cię Kamilu, abyś już nie wyżywał się w sprawie ostatniego konfliktu. Istnieje szansa na uspokojenie nastrojów. A Tobie mało? Cytowanie cudzych emocjonalnych komentarzy jest równoznaczne z pisaniem własnymi słowami. Te osoby niekoniecznie chcą, aby coś, co napisały jakiś czas temu, odbijało się wielokrotnym echem. Ogranicz się do komentarzy merytorycznych. To jest formalne upomnienie.

Gajka

#30 Post autor: Gajka » 12 paź 2014, 10:08

Czochri ... pięknie, ileż prawdy w kilku słowach :bravo: :bravo: :bravo:
:rosa:

ODPOWIEDZ

Wróć do „WIERSZE BIAŁE I WOLNE”