gfsdgfs
- coobus
Re: ZAUFAJ MI
Ja też twierdzę, że to rozprawka. Filozoficzna. Co do formy, wszystkie jej rodzaje są w obiegu, już nie dziwią. Jest to danie być może syte, ale brakuje jakiegoś składnika, przyprawy... może odrobinę sproszkowanej poezji. W trosce o smak. Każda forma ma swojego konesera, więc traktuj moją opinię jako kogoś lubiącego przyprawy. Inne gusta szanuję. I autorkę również 

” Intuicyjny umysł jest świętym darem, a racjonalny umysł - jego wiernym sługą." - Albert Einstein
- Fałszerz komunikatów
Nie wiem, czy moje skojarzenia są trafne, ale Twój tekst kojarzy mi się ze Stachurą i jego prozą. U Ciebie także pojawia się zainteresowania człowiekiem i to na sposób filozoficzny. Taki rozkład na części pierwsze ludzkiej duchowości i porównanie rzeczy "widzialnych i niewidzialnych".
Tekst umieściłbym w dziale "PROZA DOKUMENTALNA I PUBLICYSTYKA" o ile się zgodzisz
Tekst umieściłbym w dziale "PROZA DOKUMENTALNA I PUBLICYSTYKA" o ile się zgodzisz

- eka
- Moderator
Re: ZAUFAJ MI
No coś Ty, Piotr. To zaledwie szkic.
Nietzsche większość swoich filozoficznych książek napisał w formie aforyzmów, i to z masą środków stylistycznych.
Berele, wyluzuj, o co te nerwy...

Nietzsche większość swoich filozoficznych książek napisał w formie aforyzmów, i to z masą środków stylistycznych.
Berele, wyluzuj, o co te nerwy...

- Fałszerz komunikatów
Cóż za komentarz bogaty w emocje! A ile mam do niego interpretacji! Mało takich na ÓsmymBerele pisze:Ja pierdolę. Kurwa...

- skaranie boskie
- Administrator
Re: gfsdgfs
Berele, masz trzy dni na przywrócenie tekstów.
Na razie udzielam Ci ostrzeżenia.
Na razie udzielam Ci ostrzeżenia.
Kloszard to nie zawód...
To pasja, styl życia, realizacja marzeń z dzieciństwa.